Amplify er et SoMe-bureau med strategisk fokus

Væk interesse med Pinterest Ads

Det kan være svært at planlægge arrangementer, events og begivenheder uden et godt udgangspunkt. Vi søger inspiration til alle aspekter af vores liv, og det er her at Pinterest kommer ind i billedet. 

Kom i gang med Pinterest annoncering, der rammer kunderne tidligt i købsprocessen. 

Maj laver indhold til sociale medier

Annoncering der rammer tidligt i købsprocessen

Det kan være svært at planlægge arrangementer, events og begivenheder uden et godt udgangspunkt. Hvordan skal du indrette dit værelse, og hvad skal du spise til aftensmad? Hvilken træningsrutine er ideel til at træne mavemuskler, og hvordan kunne du pynte dit juletræ i år?

Vi søger inspiration til alle aspekter af vores liv, hvor vi kan komme til det. Pinterest er platformen, som giver brugerne mulighed for at samle inspiration i alle formater, og virksomheder har mulighed for at gøre sig bemærket tidligt i købsprocessen. Læs med her og bliv klogere på, hvorfor Pinterest er lige præcis dér, hvor du skal ramme forbrugeren.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Vi gør dig synlig på de sociale medier

Vi skaber resultater gennem strategi og branding – og vi derfor den oplagte samarbejdspartner til markedsføring på de sociale medier, hvor synlighed er alfa og omega.

 

Vil du også gøre dit brand synligt på de sociale medier? Vi hjælper dig med at skabe brandvarme leads med markedsføring på sociale medier.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

brands har vi skaffet eksponeringer, trafik og leads via Instagram, Facebook og andre sociale medier.

0 %

af vores amarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Pinterest – et visuelt moodboard

Pinterest skiller sig på mange måder ud fra de typiske sociale medier som Instagram, Facebook og Snapchat. Platformen fungerer som en visuel søgemaskine eller et visuelt moodboard, hvor fokus er rettet mod det visuelle frem for interaktion mellem brugerne. Formålet er at inspirere brugere og hjælpe dem til at opdage nye og spændende ideer og projekter. Platformen er nemlig et samlingspunkt for inspiration, som brugerne kan bruge til at planlægge alle aspekter af livet med. Det kan være alt fra ideer til boligindretning, madlavning og træningsrutiner til større begivenheder som fødselsdagsfester, bryllupper og højtider.

Når du åbner Pinterest, bliver du mødt af dit startfeed, som består af en række pins, der bestemmes på baggrund af dine interesser, personer du følger og tidligere gemte pins. Pins kan bestå af billeder og videoer, som kan gemmes i mapper, du selv opretter. Trods formålet er at samle inspiration, giver platformen stadigvæk mulighed for at interagere med andre brugere, hvilket placerer den i kategorien som et socialt medie. I dag har platformen 478 millioner aktive brugere månedligt, som benytter den til at søge inspiration, få nye ideer og planlægge deres næste køb.

Du bliver en af de første

På Pinterest er der mulighed for at søge inspiration til alt fra hverdags interesser som madlavning, til højtider som jul eller til store begivenheder som bryllup. Det er typisk her, brugerne søger hen i den allerførste del af planlægningen.

Når forbrugeren endnu ikke har taget en beslutning, har virksomheder og annoncører en unik mulighed for at ramme forbrugeren tidligere på kunderejsen, end man har på eksempelvis Instagram eller Facebook. På Pinterest opsøger forbrugeren selv information, hvilket betyder, at vedkommende vil have et åbent mindset i forhold til at modtage inspiration – som meget vel kunne være en annonce.

Det er dog ikke mange virksomheder, der har fået øjnene op for det store potentiale, som Pinterest har. Skal du være en af de første? 

Innovative annonceformater

Brugernes søgeadfærd understøttes derudover af Pinterests innovative annonceformater, som hjælper forbrugerne til at finde nyttige og relevante ideer, der binder sig op på deres interesser.

Annoncerne bliver vist på tre forskellige placeringer:

  • Home Feed: Giver brugere ideer baseret på interesser.
  • Search: Giver brugere ideer baseret på søgeord.
  • Related Pins: Giver brugere ideer baseret på pins, som de tidligere har gemt.

Annoncer placerer sig som en del af brugerens feed og virker på den måde ikke forstyrrende, når der browses. Modsat annonceringer på andre sociale platforme, fortsætter pins ofte med at være relevante lang tid efter, at de er oprettet. Jo flere brugere som interagere med din annonce, eksempelvis gemmer den, desto oftere vil den blive fremhævet for andre brugere.

Maj laver content til sociale medier

26% af brugerne har en købsintention

Brugerne af Pinterest er altså fokuseret på fremtiden og deres interesse i at søge inspiration til livets store og små begivenheder gør, at mediet har et stort potentiale som reklame platform. Når brugerne browser, er de stadigvæk i inspirationsfasen og leder efter det helt rigtige produkt eller den gode anbefaling. Hele 97% af de søgninger, som bliver foretaget på Pinterest, er generiske, hvilket betyder, at der ikke søges på specifikke brands, produkter eller kategorier. Det giver virksomheder mulighed for at ramme brugerne i det øjeblik, hvor de er aller mest modtagelige overfor nye produkter og brand.

Hvis vi kigger lidt nærmere på, hvordan brugerne opfatter indholdet, siger nogle hurtige statistikker at:

  • 89% af ugentlige pinners bruger Pinterest til at søge købs inspiration.
  • 77% af pinners har opdaget et nyt brand eller produkt på Pinterest.
  • 83% af pinners har foretaget et køb baseret på indhold, som de så fra brands på Pinterest.
  • 26% af tiden brugt på Pinterest bruges på shopping, hvilket er langt højere end på noget andet medie.

Dét kan du forvente af Pinterest Ads

Som du måske har kunnet fornemme, er der en del fordele, ved at inkludere Pinterest som en del af din marketingstrategi.

Men hvad kan du reelt se forvente at opnå, med annoncer på Pinterest? Vi giver dig et overblik over de mest relevante fordele, ved at annoncere på Pinterest.

Læs mere nedenfor. 

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i søgemaskinernes organiske resultater eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Find vej i SoMe-junglen

Amplify er specialister i Pinterest

Pinterest er en interessant platform, som skiller sig ud fra det almene sociale medie. Appen giver virksomheder en helt unik mulighed for at ramme brugeren tidligt i købsprocessen, hvilket gør det til et interessant medie at inkludere i din markedsføringsstrategi.

Hos Amplify beskæftiger vi os med alle former for digital marketing. Vi har et engageret hold af specialister indenfor bl.a. søgemaskineoptimering, annoncering på Google samt Facebook Ads, Instagram Ads, Snapchat Ads og TikTok Ads

Få din SoMe marketing sikkert fra start

Har du brug for sparring, eller vil du gerne outsource din markedsføring på sociale medier til en specialist?

Amplify står vi klar til at hjælpe dig med at få succes på sociale medier – på alt lige fra Facebook og Instagram til Snapchat.

Tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes på de sociale medier? Så er Amplify måske jeres kommende SoMe-bureau.

Vi kan hjælpe dig med:

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Har du brug for professionel hjælp til social ads eller din social organic-strategi – og vil du samarbejde med et full-service SoMe-bureau, der tænker databaseret, strategisk og branding-orienteret?

Hos Amplify forstår vi, at en sammenhængende marketingstrategi er nødvendig for at skabe et varigt aftryk.

Derfor integrerer vi skræddersyede SoMe-strategier som en naturlig del af en større strategi, der styrker din position på tværs af alle kanaler. 

Kontakt os i dag, og lad vores campaign managers og content-kreatøre hjælpe dig med at ramme din målgruppe på de rette socaiel kanaler.

Få hjælp til social ads eller social organic-strategi

Kom i gang med Pinterest

Vi er klar til at hjælpe dig med at analysere, hvad der skal til, for at du kan få mest ud af din annoncering på Pinterest. Vi har erfaring med alle former for SoMe marketing og står klar til at hjælpe dig. Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.