Sofie laver Facebook-annoncering

Full-service Facebook-bureau

Brandbevidst Facebook-annoncering

Facebook er verdens største sociale medie og er derfor blevet en af de mest populære platforme inden for SoMe marketing. 

Amplify er et professionelt Facebook-bureau, der står klar til at kickstarte din tilstedeværelse på Facebook.

Juliane og Sofie laver Facebook markedsføring for de ambitiøse

Facebook markedsføring for de ambitiøse

Som full-service digitalt marketing bureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skaffe leads på de sociale medier – fra hurtigt voksende webshops til store og veletablerede virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste social ads-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig – nemlig på de sociale medier. På den måde sikres de ikke bare mere synlighed på de sociale kanaler – men mere synlighed generelt.

Så hvis du ønsker at at blive synlig på de sociale medier, så tøv ikke med at tage fat i os.

Vi ser frem til at styrke brand awareness om din virksomhed i lige netop din målgruppe.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Vi gør dig synlig på de sociale medier

Vi skaber resultater gennem strategi og branding – og vi derfor den oplagte samarbejdspartner til markedsføring på de sociale medier, hvor synlighed er alfa og omega.

 

Vil du også gøre dit brand synligt på de sociale medier? Vi hjælper dig med at skabe brandvarme leads med markedsføring på sociale medier.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

brands har vi skaffet eksponeringer, trafik og leads via Instagram, Facebook og andre sociale medier.

0 %

af vores amarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Dét kan du vinde med Facebook annoncer

Der er over 3 milliarder månedlige Facebook-brugere på verdensplan, og knap 85 % af danskerne danskere surfer hver dag rundt på mediet. Der er derfor ingen tvivl om, at Facebook er et rigtig attraktivt sted at placere sine annoncer, da rækkevidden for Facebook ads nærmest er uendelig.

Når du annoncerer på Facebook, bliver dine annoncer vist på forskellige placeringer: Stories, feed og under videoer. Til at holde styr på dine Facebook annoncer, bruger du det smarte værktøj Business Manager. Værktøjet bruges både til at udvælge de platforme, du ønsker at annoncere på og til at fastsætte et annoncebudget og til at definere en målgruppe.

Facebook-annoncering er en underkategori inden for det, man kalder Paid Social; et paraplybegreb over alt betalt annoncering på sociale medier. Det er også herunder, du finder Instagram-annoncering.

Maj skyder indhold til Facebook

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Få noget for pengene med et Facebook-bureau

I Amplify opsætter og vedligeholder vi dine Facebook-annoncer gennem målrettet arbejde med data.

Som al anden (digital) markedsføring er det overordnede mål at sikre dig den bedst mulige return on investment – eller på godt, lavpraktisk dansk: Du skal have noget for pengene. For at sikre dig det højst mulige return of investment arbejder vi strategisk og datadrevet.

Det indebærer blandt andet følgende:

Crisp på Facebook

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken på de sociale meder eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Vi giver dig mest ud af dit marketing-budget

Stop med boost af opslag

Du synes måske, det er fristende og simpelt at “booste” dine almindelige Facebook-opslag i stedet for at opsætte Facebook annoncer via annonceadministratoren. Det er netop hurtigt, enkelt – og let selv at gøre.

Det er dog en langt mindre kosteffektiv måde at lave Facebook-markedsføring på. Ved at vælge boost-knappen, kan du netop hverken bestemme, hvad du ønsker at betale pr. visning, eller om dit opslag også skal trække visninger (og dermed penge fra dit budget) midt om natten.

Du går også glip af funktioner som bl.a. de forskellige avancerede annonceformater samt at målrette specifikt mod bestemte enheder (computer vs. mobil).

Alt i alt, har du langt færre målretnings-muligheder via boost-knappen, end du har med almindelig Facebook annoncering – og det kan derfor ende med spredehagls-skydning og vise sige som en dyr affære.

Som full-service marketing bureau hjælper vi dig med at lægge og iværksætte den rette strategi, så du får mest ud af dit marketing-budget.

Facebook annoncering giver en positiv ROI

Med Facebook-annoncering kan du vælge at betale pr. visning (en CPM-pris), pr. klik/besøgende på hjemmesiden eller pr. konvertering. Vi vælger strategien ud fra, hvad der giver mest mening ift. dine ønsker og målsætninger.

Der findes ikke et entydigt svar på, hvad Facebook annoncering koster. Prisen afhænger netop af flere faktorer.

Der er overordnet tre parametre, der bestemmer hvad din annonce kommer til at koste: dine konkurrenters annoncer, kvaliteten af indholdet af din annonce og målgruppe.

Ønsker du, at vi skal opsætte og køre dine annoncer for dig, aftaler vi sammen et budget, som vi løbende kan justere ud fra dine ønsker og behov.

Kom ud med dit budskab

Hvorfor skal man annoncere på Facebook? Det er et spørgsmål, du måske sidder med. Og svaret er ret enkelt: Med så mange aktive Facebook-brugere kan du helt sikkert nå ud til din ønskede målgruppe.

Facebook annoncer gør det nemlig muligt at nå ud med budskaber og tilbud til de specifikke målgrupper, der er relevante for din forretning. Du kan med Facebook-markedsføring både skabe større brandkendskab til nye potentielle kunder – og minde dine eksisterende kunder om, hvad du kan hjælpe dem med.

Og du kan være helt sikker på, at dine konkurrenter også bruger markedsføring på Facebook. Annoncerne konkurrerer i en forstand “imod hinanden”. Den bedste annonce vil derfor blive opprioriteret i Facebooks algoritme. Det er derfor alfa omega, at dine annoncer er opsat korrekt, at de er relevante ift. din målgruppe, og at budgettet stemmer overens. Du vil derfor ikke overhales indenom i kampen om kundernes opmærksomhed.

Med Facebook-annoncering har du ganske enkelt mulighed for at ramme dem, det giver mening at ramme – og skabe mere salg.

Vi står klar til at hjælpe dig med at komme ud med dit budskab.

Bureau til Facebook-annoncering

Er vi det rette bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer, der kan spille sammen med din SEO-strategi.