Webamp skifter navn til Amplify – fra søjle til full-service

Vi er stolte over, at Webamp nu bliver til Amplify. Navneskiftet markerer en milepæl i vores rejse og afspejler vores udvikling fra klassisk søjlebaseret webbureau til brand- og strategifokuseret digitalt marketing bureau.

Fra Webamp til Amplify

Vores forrige navn Webamp var en sammenskrivning af ‘web’ og ‘amplify’. “Web” symboliserede, hvilken kanal vi arbejdede med, og “amplify” var, hvad vi gjorde; forstærkede kundernes web-tilstedeværelse. Dog har den digitale udvikling ændret sig, og derfor har vi brudt med den traditionelle søjletilgang. Vi er nu et full-service bureau, der hjælper virksomheder med at opnå deres fulde potentiale – hele vejen rundt.

Ny digital æra

På grund af den betydelige udvikling i online marketing, må vi tænke anderledes. Kunstig intelligens, skærpede regler for dataindsamling og nye spillere på markedet – som for eksempel Temu – kræver, at vi tænker ud over enkelte kanaler. Ved at forstå, hvordan de forskellige kanaler fungerer sammen, og hvad deres styrker er, kan vi udvikle mere målrettede strategier.

Vi fungerer som virksomheders eksterne marketing-afdeling, hvor vi både bidrager på det strategiske og eksekverende niveau. Derfor hedder vi nu Amplify.

Om Amplify

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau med en dyb forståelse for, hvordan forretning, strategi og digitale kanaler spiller sammen. Som en anerkendt dobbelt Gazelle-virksomhed har vi leveret fire årsregnskaber i træk med mere end en million i overskud før skat.

Vores grundlægger og direktør, Nicolai Vittrup, har opnået anerkendelse på Forbes’ liste 30 under 30 i Europa 2021 samt på Berlingske Talent 100. Hos Amplify møder du et team af specialister, der fordyber sig i din virksomheds visioner og virkelighed – og omsætter indsigt til en samlet strategi på tværs af kanaler.

I forbindelse med navneskiftet har WEBAMP ApS ændret navn til Lets Amplify ApS, men fortsætter under samme CVR-nummer.

Fra Webamp til Amplify

Let’s Amplify!