Collectia

Ny visuel identitet og hjemmesider skabte stærkere brand og brugervenlighed for Danmarks mest erfarne inkassofirma. Sebastian Storm fra Collectia fortæller om samarbejdet med Amplify.

Vi har en meget proaktiv, lyttende og engageret partner, som lynhurtigt reagerer på vores henvendelser – om det er morgen, middag eller aften. Udbyttet for os har været, at vi har et meget stærkere brand i dag i Norden, hvor vi opererer. Samtidigt med at vi har nogle hjemmesider, der er mere brugervenlige. Amplify har hjulpet os med at lave et onlineunivers for besøgende, der skal hente inspiration eller materiale. Jeg vil klart anbefale Amplify til alle, der har en intention eller ønske om at styrke deres brand online.

Collectia, Group Marketing Manager

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Danmarks mest erfarne inkassofirma

Collectia er en IT-virksomhed, der dagligt hjælper kunder med at hente deres penge hjem på en respektfuld og fair måde. Siden 2016 har Collectia været på en ambitiøs vækstrejse i hele Norden.

Med over 150 år i branchen er Collectia Danmarks mest erfarne inkassofirma, der hjælper kunder med full-service inkassoløsninger – båret af digitale betalingsløsninger, big data og kunstig intelligens.

Yderligere har Collectia en klar og tydelig bæredygtighedsambition, der er udformet i fire fokusområder; investering i medarbejdere, ét grønnere Collectia, fair behandling af kunder og debitorer samt GDPR compliance og sikkerhed.

Udvalgte resultater

Et udsnit af nogle af de flotte resultater, vi har leveret.

Udviklet og rullet ny global identitet for Collectia

Løftet SEO i samarbejdet med Group Marketing Manager

Løftet gated content leads med 200%

Udvikling af ny visuel identitet

Sebastian Storm og resten af Collectia-teamet valgte Amplify – til dels for at udvikle en en ny visuel identitet på deres brand, og ikke mindst virkelig virkeliggøre den visuelt i form af en ny hjemmeside med optimeret brugervenlighed.

Siden da har samarbejdet mellem Amplify og Collectia udviklet sig, hvilket betyder, at vi i dag fungerer som Collectias faste sparringspartner inden for hjemmesideoptimering, gated content og kommunikationen ud af huset i form af mailflows og nyhedsbreve.

Nye brugervenlige hjemmesider og et stærkere brand

Udbyttet for Collectia? Et betydeligt stærkere brand i hele Norden samt brugervenlige hjemmesider, der inkluderer et onlineunivers, hvor besøgende kan hente inspiration og materiale, som Sebastian selv udtrykker det.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.