Du er lige én for os

Let's Amplify

Vil du være en del af en uformel arbejdsplads, hvor kreativitet, tillid og frihed til at forme dit arbejde og din dagsorden er en del af hverdagen?

Så er vi måske også noget for dig.

Se alle vores ledige stillinger

Full-service digital marketing

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

0

var året, hvor Amplify startede under navnet Webamp.

Vil du være en del af et arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til udvikling? Så er Amplify måske et match for dig.
Nicolai Vittrup
CEO

Et arbejdsmiljø med højt til loftet og plads til udvikling

I Amplify værner vi om et arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og plads til personlig og faglig udvikling.

Vi søger derfor mennesker, der trives i et miljø præget af frihed under ansvar, men som også er klar til at bidrage til vores fortsatte vækst og succes. Med et team af passionerede specialister inden for alle facetter af branding, strategi og digital marketing er vi en arbejdsplads, der ikke kun udvikler strategier – men også udvikler mennesker.

Er du klar til at accelerere din karriere i et full-service digitalt marketing bureau, der skaber resultater via strategi og branding?

Højt til loftet og plads til udvikling

Glade kollegaer skaber glade kunder

Amplify skaber resultater for vores kunder gennem synergi og samspil på tværs af vores afdelinger – derfor prioriterer vi også samarbejde og kollegaskab højt.

For eksempel laver vi regelmæssigt sociale aktiviteter – fra firmafester og vinsmagninger til DHL stafet og andre aktiviteter uden for kontoret.

På selve kontoret, som ligger lige mellem Vesterbrogade og Vesterport, træder du ind i lyse og rummelige lokaler, der fremmer kreativitet og samarbejde. Og skulle du alligevel have behov for en dag i dyb fokus, tilbyder vi også mulighed for hjemmearbejde.

Glade kollegaer skaber glade kunder.

Glade kollegaer