Fængende content til digitale kanaler
Content-bureau med strategisk fokus

I det digitale landskab er det afgørende at have indhold, der både skiller sig ud – og som ikke mindst afspejler af dit brand. I Amplify bliver du mødt af content-kreatører inden for blandt andet visuel produktion, tekstforfatning, e-mail marketing og andre formater, der kan gøre din virksomhed synlig i mængden.

Få et indblik i vores arbejde

Som content-bureau har vi hjulpet ambitiøse virksomheder med at udvikle inspirerende content i høj kvalitet, som udstråler virksomhedens brand – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder. Få et indblik her i noget af vores arbejde.

The Union Kitchen

Bernstorff Slot

Nordic Tea

Værktøjer

Som content marketing-bureau indeholder vores digitale værktøjskasse indeholder blandt andet video, tekstforfatning og content marketing – alt dét, der skal til for at gøre dit brand synligt i mængden.

Maj laver content til flere foreskellige formater

Strategisk content-bureau for de ambitiøse

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hvert eneste content-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede, strategiske løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Og selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De vil have content af høj kvalitet, som skiller sig – samtidig med, at det afspejler hvem de er som virksomhed gennem en rød tråd på diverse kanaler.

Et udvalg af vores content-projekter

Her ser du et udsnit af content, vi har lavet for vores kunder.

Vi fænger og fastholder

Vi fænger og fastholder gennem velproduceret indhold – altid afstemt til din brandidentitet.

 

Om det er brandingvideoer til digitale kanaler, produktbilleder til din webshop eller skarp tekst til din kommunikationsstrategi.

 

Vi mestrer alle de discipliner, der gør din virksomhed synlig for målgruppen.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

brands har samarbejdet med vores content-afdeling.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Fang dine kunder med fængende content

I dag foregår størstedelen af marketingindsatsen på digitale kanaler. Fælles for “dengang” og “i dag” er, at kunden skal have en grund til overhovedet at få din opmærksomhed.

Det er her, content kommer ind i billedet. Uden engagerende indhold som fængende tekster, farverig grafik og interessante visuelle elementer, er detsvært at skille sig ud fra konkurrencen og vise essensen af din virksomheds DNA.

Effektivt indhold er derfor nødvendigt for at fange og fastholde din målgruppes opmærksomhed og forstærke din brandidentitet – på alle platforme.

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Amplify: Din vej til målrettet digital synlighed med professionelt content

Er din virksomhed synlig på forskellige digitale platforme, har du med sikkerhed samme ønske.

Og her kan content være et uundværligt aktiv – og Amplify kan som full-service marketing bureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Vi samarbejder på tværs af afdelinger for at lægge den mest relevante og målrettede content-strategi for din virksomhed. Det sikrer strategier, der ikke bare rammer rigtigt, men også resonerer bredt.

Er vi et match for jer?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Content i flere forskellige formater

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af content-kreatører, som tilsammen mestrer alle de discipliner, der kan fænge og fastholde din målgruppe.

Vores content-hold tæller således alt fra videografer, konceptudviklere og tilrettelæggere til e-mail marketing-specialister og tekstforfattere.

Vi er både eksperter i hver vores felt, men vores styrke ligger særligt i vores evne til at spille sammen på tværs af afdelingerne. På den måde skaber vi synergi mellem de forskellige marketingsindsatser, og det giver os de bedste forudsætninger for at lægge en målrettet content-strategi til dig.

Sagt med andre ord kan vi levere content i en bred palette af forskellige formater – og dermed ramme lige der, hvor din målgruppe befinder sig.

Vi kan blandt andet hjælper dig med:

Juliane og Sofie laver content

Fængende tekst til alle kanaler

Visuelle virkemidler til dine digitale kanaler

Vi laver fængede tekst til alle kanaler

Et samarbejde med Amplify

Mulighed for både ugentlige og månedlige statusmøder.

En proaktiv sparringspartner inden for alle kanaler.

Kampagne- og contentplaner for én måned ad gangen.

En fast kontaktperson samt et team bestående af 3-5 personer, som arbejder dedikeret på jeres case.

Fast månedlig rapportering, der automatisk sendes den 7. i hver måned for at skabe gennemsigtighed.

Kvartalsvise statusmøder, hvor strategi, branding, KPI'er og overordnede mål bliver drøftet.

Amplify hjælper dig med dit content

Ønsker du professionel indhold til dine digitale kanaler? Om det er billeder af høj kvalitet, fængende brandingvideoer eller knivskarpe tekster?

Amplify er dit content-bureau. Vi hjælper dig med at planlægge, forbedre og udføre content-strategier, der er skræddersyede til dine unikke forretningsmål.

Vil du samarbejde med et full-service bureau? Så kontakt os allerede i dag, og lad os tale strategi og branding for din virksomhed.

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Styrk din brandidentitet med brandingvideoer

Hvordan opfatter din målgruppe dig, og hvordan kommunikerer din visuelle branding effektivt din virksomheds identitet, mål og visioner? Disse spørgsmål kræver en veldefineret og klart artikuleret strategi for at sikre sammenhæng og effektivitet i din brandingindsats.

Brandingvideoer er en integreret del af din samlede markedsføringsstrategi, der omdanner din virksomheds identitet til et fængende videoformat. Med visuelt indhold får du din målgruppe til at engagere sig med dit brand – og det skaber grobunden for din virksomheds identitet.

Med brandingvideoer på de platforme, hvor din målgruppe er mest aktiv, kan din virksomhed styrke sin brandloyalitet. Brandingvideoer kan også anvendes til at fremhæve produktlanceringer, dele kundehistorier eller demonstrere produktets funktioner, hvilket hjælper med at bygge tillid og troværdighed.

Brandingvideoer resulterer i en stærkere konkurrenceposition og potentielt højere salg, da kunderne føler en dybere forbindelse til og forståelse af dit brand og dets værdier. Som full-service content bureau hjælper vi dig med at skabe strategiske brandingvideoer, der gør indtryk hos din målgruppe.

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer, der kan spille sammen med din content-strategi.