Om os

Let’s Amplify!

Vil du gøre dit brand synligt på et marked, hvor din succes i stigende grad afhænger af din digitale strategi?

Og vil du samarbejde med et bureau, der er dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance – altid med øjnene rettet mod resultater og altid dybt forankret i en forståelse af dit brand.

Så er vi den rette samarbejdspartner for dig.

Vi fungerer som din eksterne marketingafdeling og bidrager både på det strategiske og eksekverende niveau. Vi er din strategiske partner i branding og performancebaseret marketing og kommunikation.

Mød menneskerne bag

Mød menneskerne bag Amplify – sammen hjælper vi din forretning til succes på tværs af kanaler.

Nicolai Vittrup

CEO

Frederik Rosenkilde

Produktionschef

Natasja Grønfeldt

Head of Performance

Adam Ketelsen

Senior SEO-specialist

Mei Friis Rasmussen

Digital Designer

Juliane Fuchs

Campaign Manager

Rasmus Jacques

PPC-specialist

Sofie Roursgaard Mechlawy

Campaign Manager

Jens Kjær Riis

SEO-specialist

Maj Roslyng Larsen

Maj Roslyng Larsen

Content Creator

Isabella Svartzengren

Project Manager

Laura Waage

Junior Digital Designer

Sarah Koudal

Copywriter

Full-service digital marketing

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

0

var året, hvor Amplify startede under navnet Webamp.

Vi sætter ind med rette mand, på rette tid og rette sted – altid baseret på indsigt i din virksomhed. Sådan forstærker vi din forretning.
Nicolai Vittrup
CEO

Vi forstærker din forretning

Amplify blev grundlagt i 2015 af Nicolai Vittrup, der stadig fungerer som virksomhedens CEO i dag. Dengang hed vi Webamp, og i de første spæde år havde det lille startup klart fokus på webudvikling og digital tilstedeværelse.

Navnet Webamp var en sammenskrivning af ‘web’ og ‘amplify’ – web var hvor vi gjorde det, amplify var hvad vi gjorde; vi forstærkede vores kunders web-tilstedeværelse.

Men i takt med den digitale udvikling har vi bevæget os ud over den traditionelle søjle-tankegang – og udviklet os til et full-service digitalt marketing bureau, der hjælper virksomheder og brands med at opnå deres fulde potentiale.

Det er netop dét, navnet Amplify symboliserer; At vi ikke bare forstærker vores kunders web – men hele deres forretning.

Vi forstærker din forretning

Sådan gør vi

Vi kalder os selv et full-service digitalt marketing bureau.

Som digitalt bureau indeholder vores værktøjskasse selvfølgelig søgemaskineoptimering, betalt annoncering, webudvikling, content og video – alt dét, der skal til for at sikre din virksomheds digitale synlighed.

Men i tillægsordet ‘full-service’ ligger der også en intern bevidsthed om, at vores værktøjer blot er værktøjer – og ikke produkter i sig selv.

Vores produkt er derimod branding-orienteret og strategi-baseret 360° markedsføring, hvor synergien og samspillet mellem de forskellige kanaler er et urokkeligt fundament.

Det betyder, at vi ikke lægger alle kortene på bordet på én gang, men spiller vores bedste hånd i forhold til din virksomheds behov.

Det er er forklaringen på, hvorfor vi måske skruer op for betalt annoncering og ned for SEO op til Black Friday, når du ønsker her og nu-kunder med glødende dankort. Hvorfor vi satser på SEO, når du ønsker stabil trafik fordelt over hele året – uafhængigt af sæson. Og hvorfor vi satser på SoMe, når vi skal definere et behov, din potentielle målgruppe måske ikke vidste, de havde.

Vi sætter ind med rette mand, på rette tid og rette sted – altid baseret på indsigt i din forretning. Sådan forstærker vi din forretning.