Health Group​

Mere samarbejdspartner end leverandør – sådan skabte vi leads og øget omsætning for Health Group.

Vi føler egentligt, vi har mere en samarbejdspartner, end vi har en leverandør. Vi har brug for at blive hørt og blive forstået, når vi er kunder – og det føler vi, at vi bliver hos Amplify. Vi føler også, at skulle der opstå udfordringer i samarbejdet, bliver det løst lynhurtigt, fordi vi er så tæt på hinanden. Jeg vil klart anbefale Amplify til andre mellemstore og store virksomheder, som har behov for en løsning, hvor man kommer hele vejen rundt.

Direktør i Health Group

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Om Health Group

Health Group er en dansk sundhedsvirksomhed, der arbejder for at forbedre sundheds- og arbejdsmiljø i danske virksomheder.

Gennem en vidensbaseret tilgang har Health Group i mere end 20 hjulpet virksomheder med at forbedre fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt levere forebyggende sundhedsløsninger.

Deres kernekompetencer inkluderer arbejdspladsvurdering, sundhedstjek, firmamassage og ergonomisk rådgivning. Health Group har i dag mere end 600 kunder og over 200 ansatte, og virksomhedens vækst har været tocifret de sidste 6 år.

Udvalgte resultater

Et udsnit af nogle af de flotte resultater, vi har leveret.

200 % stigning i organiske klik

Fra kold outbound strategi til varme inbound leads

Øget brandbevidsthed og omsætning

Opgaven

I direktør Adam Rosenkildes egne ord var det i samarbejdet med Amplify vigtigt at finde en samarbejdspartner, som forstod virksomhedens behov.

Health Group valgte Amplify, fordi de havde brug for et marketing bureau, som kunne forstå, hvilken type virksomhed Health Group er – og på baggrund af den forståelse udvikle en tilpasset marketing-strategi.

På den måde har samarbejdet med Health Group været et klasseeksempel på, hvordan vi arbejder i Amplify.

Helt konkret har samarbejdet været et samspil mellem Google-kanaler som SEO og Google Ads, sociale medier som Linkedin og Meta samt visuelle virkemidler som videoproduktion og hjemmeside – alt sammen for at skabe resultater for Health Group.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

360 graders arbejdsmiljø­rådgivning møder full-service marketing

Health Group beskriver sig selv som leverandør af 360 graders sundheds- og arbejdsmiljø­rådgivning, der gennem vidensbaseret sundheds- og arbejdsmiljøarbejde udvikler virksomheder med fantastiske resultater og højt afkast.

På den måde er de i deres egen branche en pendant til Amplify og vores målsætning om at være et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for kunderne. Derfor er vi også – mere end 4 år inde i samarbejdet – glade for direktør Adam Rosenkildes ord:

“Amplify er super gode til at sørge for, at det bliver en helhed og en strategi”.

360 graders arbejdsmiljø­rådgivning møder full-service marketing; samarbejdet med Health Group har været et pragteksemplar på, hvordan vi ønsker at bidrage til vores kunder.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Synlighed på alle kanaler, flere leads og øget omsætning

Samarbejdet med Amplify har været gavnligt for Health Group – både på de enkelte kanaler, men bestemt også i det samlede billeder.

Gennem samarbejdet har Health Group for eksempel opnået en markant forbedring i deres Google-rankinger og organisk trafik. Derudover har de positioneret sig selv i form af en bruger- og konverteringsvenlig hjemmeside samt diverse visuelle tiltag.

Opsummeret er Health Group blevet mere kendte i markedet – med flere leads og øget omsætning til følge.