Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog

Full-service SEO-bureau
Et SEO-firma med strategisk fokus

Vil du samarbejde med et digitalt marketing bureau, der arbejder datadrevet og performancebaseret for at gøre din hjemmeside til en af Googles favoritter? Kontakt Amplify i dag for at få hjælp til din SEO-strategi – vi er dit full-service SEO-bureau.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Performancedrevet SEO-bureau

SEO er et vigtigt led i at blive – og forblive – synlig i søgeresultaterne. I Amplify står performancedrevet marketing på alle fronter helt centralt, og derfor kommer vi ikke udenom SEO.

Fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder – som SEO-bureau har vi hjulpet mange ambitiøse kunder med at blive synlige i søgeresultaterne på Google og i andre søgemaskiner.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der dog én ting, der går igen i hvert eneste af vores SEO-samarbejder: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomhed, virkelighed, vision og værdier. Og selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle ét fælles ønske: De vil findes på Google af deres målgruppe.

Det er lige nøjagtig her, at SEO kan være et uundværligt aktiv. Vores SEO-specialister ved præcis, hvornår der skal skrues op og ned på de forskellige knapper, så din hjemmeside performer allerbedst.

Og det er netop, hvad vi kan hjælpe dig med – strategisk sparring i de bedste SEO practices, og hvordan disse bruges bedst muligt i samspil med andre marketingsindsatser.

Full-service SEO

Vi er et full-service SEO-bureau med fokus på alle dele af organiske søgemaskinemarkedsføring – fra analyse og strategi til implementering af både tekniske og indholdsmæssige optimeringer.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Målrettede SEM-strategier

Strategi og branding er hjørnestenene i Amplify, og vi er dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

 

SEO kan være et vigtigt værktøj til performance – og i samspil med Google Ads og andre betalte formater skaber vi målrettede strategier, der tager højde for din målgruppe og deres søgemønstre.

 

Sådan sikrer vi dig ikke alene synlighed i søgemaskinerne – men også relevant trafik, der konverterer.

+

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi hjulpet med at få synlighed i søgeresultaterne.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

SEO-firma med fokus på alle kanaler

SEO er ikke et produkt i sig selv – men et middel til performance og branding. SEO kan derfor ikke stå alene, men skal fungere i et samspil med andre digitale kanaler og discipliner – herunder Google Ads, social ads, social organic, digitalt design og visuel produktion.

Vores specialister arbejder derfor sammen på tværs af kanaler og formater for at skabe skræddersyede løsninger, der sikrer en sammenhængende og effektiv digital strategi. Som kunde i Amplify er du med andre ord ikke bare allieret med et SEO-bureau – men et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

Vi er specialister i:

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Procesorienteret SEO-firma

Vi er et procesorienteret SEO-bureau – ganske enkelt fordi en vellykket SEO-strategi står og falder med processer og projektstyring.

Vores procesorienterede tilgang sikrer, at vi nøje afstemmer SEO-strategier med din virksomheds mål for at forbedre din online position og synlighed.

Derfor udgør velafprøvet og gennemtestet projektstyring rammen om hver eneste af vores kunders strategier. På den måde kan vi garantere, at din SEO-strategi bliver fulgt til dørs, og at intet overlades til tilfældighederne.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

Et SEO-bureau med flere specialister i ryggen

Hos Amplify tror vi på, at vi kan skabe mere sammen. Derfor arbejder vi sammen på tværs. Med Amplify som partner får du et SEO-firma med en solid stab af specialister, der brænder for at skabe resultater for din virksomhed.

Vores team består af erfarne eksperter inden for søgemaskineoptimering, som bruger de nyeste teknikker og værktøjer til at sikre, at din virksomhed ikke kun bliver fundet, men også foretrukket af din målgruppe.

Vores SEO-specialister gør dét, de er bedst til – akkurat ligesom vores kollegaer inden for Google Ads, social ads, content og digitalt design også gør dét, de er bedst til. 

Og til sammen giver vi din forretning de bedste forudsætninger for succes.

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i søgemaskinernes organiske resultater eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende SEO-bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Langsigtede SEO-strategier

Inden for SEO er der ingen hvilen på laurbærrene. Googles algoritme er kompleks, ligesom konkurrencen på bestemte søgeord kan være høj. Derfor er det vigtigt løbende at evaluere udbyttet af den indledende SEO-strategi.

Hos Amplify fokuserer vi på at udvikle langsigtede SEO-strategier, der sikrer, at vores kunders hjemmesider ikke blot når, men fastholder en topplacering i søgemaskinerne.

Vores tilgang er bygget på en dyb forståelse af søgemaskinealgoritmer og brugeradfærd, hvilket gør os i stand til kontinuerligt at tilpasse og forfine vores strategier.

Af samme grund overvåger vi hele tiden vores kunders hjemmesider for at sikre den rette retning.

Det indebærer blandt andet:

Et samarbejde med Amplify

Mulighed for både ugentlige og månedlige statusmøder.

En proaktiv sparringspartner inden for alle kanaler.

Kampagne- og contentplaner for én måned ad gangen.

En fast kontaktperson samt et team bestående af 3-5 personer, som arbejder dedikeret på jeres case.

Fast månedlig rapportering, der automatisk sendes den 7. i hver måned for at skabe gennemsigtighed.

Kvartalsvise statusmøder, hvor strategi, branding, KPI'er og overordnede mål bliver drøftet.

Jens laver SEO

Vi holder din SEO-strategi up-to-date

Som full-service SEO-firma er vi med dig hele vejen – fra indledende strategi til løbende vurdering og optimering. På den måde får din SEO-strategi ikke bare det bedste afsæt, men også hyppige sundhedstjek, så din hjemmeside altid forbliver relevant i Googles optik.

Strategisk grundlag

Vores strategiske grundlag hviler først og fremmest på viden om din virksomhed og jeres forretningsmål – men omvendt også i jeres indsigt i vores tilgang til SEO. Derfor starter ethvert SEO-samarbejde med en samtale, hvor begge parter kan lære hinanden at kende.

Selvfølgelig laver vi også konkurrentanalyser, indhenter data fra søgemaskinerne samt anvender viden om brugeradfærd og søgeintention til at udarbejde langsigtede SEO-strategier. Vores strategiske fundament indebærer blandt andet:

Er vi det rette SEO-bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Skal vi samarbejde?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til søgemaskineoptimering – og vil du samarbejde med et SEO-bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside synlig i en verden, der kun bliver mere digital. 

Let´s Amplify!

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer, der kan spille sammen med din SEO-strategi.