Vi er et full-service Google Ads-bureau

Full-service
Google Ads-bureau

Vi skaffer dig klik og kunder

Vil du have relevant trafik og konverteringer på din hjemmeside? Lad et full-service Google Ads-bureau hjælpe med at skabe resultater for din virksomhed gennem målrettede kampagner. Vi viser vejen til flere leads og salg.

Google Ads-bureau for de ambitiøse

Google Ads-bureau for de ambitiøse

Som Google Ads-bureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at optimere deres annonceringer – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste samarbejde, vi indgår: Fokuseret rådgivning og skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig. Vi hjælper virksomheder med at gøre deres annonceringer synlige for de rigtige målgrupper og på de søgetermer, der har relevans for lige netop deres virksomhed, produkter og services.

Som Google-bureau kan Amplify være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om nye kunder.

Så hvis du ønsker at øge dine eksponeringer og opnå høj return of investment (ROI) på dine annoncer, så tøv ikke med at kontakte os.

Full-service Google Ads-bureau

Vi er et full-service Google Ads-bureau med fokus på alle dele af betalt søgemaskinemarkedsføring – fra analyse og strategi til implementering, vedligeholdelse og optimering af dine kampagner.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Målrettede Google Ads-strategier

Strategi og branding er hjørnestenene i Amplify, og vi er dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

 

Google Ads kan være et vigtigt værktøj til performance – og i samspil med SEO skaber vi målrettede strategier, der tager højde for din målgruppe og deres søgemønstre.

 

Sådan sikrer vi dig ikke alene synlighed i de betalte søgeresultater og i Googles søgenetværk – men også relevant trafik, der konverterer.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi skaffet klik og konverteringer via Google Ads.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Vi er Google-partner og Google Ads-certificeret

Vores Ads-afdeling er certificeret af Google og er dedikeret til løbende at opdatere deres færdigheder i takt med udviklingen i annonceringsteknikker. Denne kompetence sikrer, at dine kampagner ikke blot er korrekt opsat, men også finjusteret for at opnå maksimale resultater.

Som Google-partner har vi også eksklusiv adgang til Googles interne netværk af ressourcer. Dette giver os mulighed for at anvende de seneste indsigt og værktøjer i vores strategier, så vi kan hjælpe din virksomhed med at vokse og forbedre sin digitale tilstedeværelse.

Via Google-annoncering skaber vi:

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Vi mestrer alle kampagnetyper

Som full-service Google Ads-bureau mestrer vi alle discipliner inden for annoncering på Google og i displaynetværket. Med afsæt i grundigt forarbejde, søgeordsanalyser og målgruppesegmentering udarbejder vi databaserede Google Ads-strategier – altid tilpasset din forretning og jeres målgruppe.

På den måde sikrer vi det højst mulige udbytte af jeres annoncekroner, og at I står stærkt på de søgetermer, som lige netop jeres målgruppe anvender.

Derudover arbejder vi med alle kampagnetyper for at generere klik fra brugere i alle dele af salgstragten – fra brugere med det spæde, spirende behov til 100 % købeklar kunder med dankortet i hånden.

Vi mestrer alle kampagnetyper

Vi arbejder målrettet med data

I Amplify skaber vi resultater gennem målrettet og struktureret arbejde med data. Det gør vi blandt andet via en grundig søgeordsanalyse og A/B-splittests af de annoncer, vi har opsat for hver af dine ønskede services.

Ved at undersøge, hvilke annoncer dine potentielle kunder responderer mest positivt på, kan vi konstant optimere vores Ads-indsats for dig.

Vi overvåger dine annoncer – og rapporterer tilbage

Vores branche er travl, og derfor er vi særligt opmærksomme på ikke at være for travle til dig.

I Amplify får du tilknyttet en af vores Google Ads-specialister som din kontaktperson, du løbende vil være i dialog med – og altid kan komme i kontakt med, når du har spørgsmål.

Det giver dig ro i maven – og giver os et kendskab til din virksomhed, som gør, at vi altid arbejder målrettet for at understøtte jeres forretningsstrategi.

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i søgemaskinernes betalte resultater eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende Google Ads-bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Google Ads-specialist Rasmus

Full-service Google Ads-bureau

En god strategi kan skabe enorme indtægter. Modsat kan en Ads-konto uden kontrol resultere i et stort økonomisk tab.

Vi ved, hvor dyrt det er, når en Ads-konto får lov at leve sit eget autonome liv – uden kontrol, monitorering og optimering kan dine Ads-udgifter løbe løbsk og koste både sved, blod og tårer.

I Amplify arbejder vi strategisk og branding-orienteret med markedsføring. Det betyder også, at vi ikke ser Google Ads som et produkt i sig selv – men et middel til performance og branding.

Værktøjet kan derfor ikke stå alene, men skal fungere i et samspil med andre digitale kanaler og discipliner – herunder SEO, social ads, social organic, digitalt design og visuel produktion.

Et samarbejde med Amplify

Mulighed for både ugentlige og månedlige statusmøder.

En proaktiv sparringspartner inden for alle kanaler.

Kampagne- og contentplaner for én måned ad gangen.

En fast kontaktperson samt et team bestående af 3-5 personer, som arbejder dedikeret på jeres case.

Fast månedlig rapportering, der automatisk sendes den 7. i hver måned for at skabe gennemsigtighed.

Kvartalsvise statusmøder, hvor strategi, branding, KPI'er og overordnede mål bliver drøftet.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

Let’s Amplify!

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen skaber vi synergi – på tværs af vores eget team såvel som for din virksomhed. Sådan sigter vi mod de bedste resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Har du brug for professionel hjælp til Google Ads, og vil du samarbejde med et Ads-bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag for at høre mere .

Let´s Amplify!

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.