Amplify er et SoMe-bureau med strategisk fokus

SoMe
marketing

Vi er et full-service SoMe-bureau 

Vil du gøre dit brand synligt på de sociale medier? I Amplify står vi klar til at promovere din virksomheds kerneydelse gennem strategisk SoMe marketing, som rammer din målgruppe. Kontakt os i dag og få hjælp af et strategi- og branding-fokuseret SoMe-bureau.

Maj laver indhold til sociale medier

Performancedrevet SoMe-marketing

Som SoMe marketing-bureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skaffe leads gennem markedsføring på sociale medier – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Selvom vores kunder er meget forskellige, er der én ting, der går igen i hver eneste SoMe-samarbejde: Skræddersyede strategier, der er tilpasset dit brand – og som også sigter mod fremtidige mål.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig – og derfor også på de sociale medier.

Så hvis du ønsker at blive synlig på de sociale medier, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi ser frem til at styrke din målgruppes brand awareness.

Full-service social Ads-bureau

Som SoMe marketing-bureau hjælper vi dit brand til synlighed på alle relevante platforme.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Vi gør dig synlig på de sociale medier

Vi skaber resultater gennem strategi og branding – og vi derfor den oplagte samarbejdspartner til markedsføring på de sociale medier, hvor synlighed er alfa og omega.

 

Vil du også gøre dit brand synligt på de sociale medier? Vi hjælper dig med at skabe brandvarme leads med markedsføring på sociale medier.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

brands har vi skaffet eksponeringer, trafik og leads via Instagram, Facebook og andre sociale medier.

0 %

af vores amarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Organisk og betalt markedsføring på SoMe

Vil du maksimere din synlighed og engagement på sociale medier? I Amplify tilbyder vi ekspertise i både organisk og betalt markedsføring på platforme som Facebook og Instagram.

Med en branding- og strategifokuseret tilgang sikrer vi, at din virksomhed udnytter hver eneste mulighed for at skabe vækst gennem opslag, konkurrencer og visuelt indhold, der fanger og fastholder din målgruppes opmærksomhed.

Vi opsætter kampagner, der ikke bare placerer dine annoncer foran de mest relevante øjne – men også er optimeret til at generere reel interaktion og konvertering.

Overlad din SoMe-markedsføring til Amplify, så du kan fokusere på din kerneforretning. Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at nå nye højder gennem markedsføring på sociale medier.

Vi laver organisk og betalt markedsføring på SoMe

SoMe-marketing på alle kanaler

Maj laver content til sociale medier

Skab brandvarme leads med markedsføring på sociale medier

Din annoncering skal gøre brugere på de sociale medier til brandvarme leads – og ikke mindst købende kunder! Den skal med andre ord føre potentielle kunder hele vejen fra awareness til action – fra behov til gennemført køb.

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i søgemaskinernes organiske resultater eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Find vej i SoMe-junglen

Find vej i SoMe-junglen

Hvis du ikke sidder med SoMe-marketing til dagligt, så er det klart, at det kan være lidt svært at finde vej i den komplekse SoMe-verden. For… hvilke platforme findes der?

Hvor rammer du bedst din nuværende eller nye målgruppe? Og hvor skaber din markedsføring mest værdi?

Det skal vi nok hjælpe dig med at analysere. Med en strategisk og branding-orienteret tilgang målrettet vi din markedsføring til de rette kanaler.

Vi kan hjælpe dig med:

Et samarbejde med Amplify

Mulighed for både ugentlige og månedlige statusmøder.

En proaktiv sparringspartner inden for alle kanaler.

Kampagne- og contentplaner for én måned ad gangen.

En fast kontaktperson samt et team bestående af 3-5 personer, som arbejder dedikeret på jeres case.

Fast månedlig rapportering, der automatisk sendes den 7. i hver måned for at skabe gennemsigtighed.

Kvartalsvise statusmøder, hvor strategi, branding, KPI'er og overordnede mål bliver drøftet.

Få din SoMe marketing sikkert fra start

Har du brug for sparring, eller vil du gerne outsource din markedsføring på sociale medier til en specialist?

Amplify står vi klar til at hjælpe dig med at få succes på sociale medier – på alt lige fra Facebook og Instagram til Snapchat.

Tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes på de sociale medier? Så er Amplify måske jeres kommende SoMe-bureau.

Vi kan hjælpe dig med:

Er vi det rette SoMe-bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Har du brug for professionel hjælp til social ads eller din social organic-strategi – og vil du samarbejde med et full-service SoMe-bureau, der tænker databaseret, strategisk og branding-orienteret?

Hos Amplify forstår vi, at en sammenhængende marketingstrategi er nødvendig for at skabe et varigt aftryk.

Derfor integrerer vi skræddersyede SoMe-strategier som en naturlig del af en større strategi, der styrker din position på tværs af alle kanaler. 

Kontakt os i dag, og lad vores campaign managers og content-kreatøre hjælpe dig med at ramme din målgruppe på de rette socaiel kanaler.

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.