Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog

Hastighedsoptimering – gør din hjemmeside hurtigere

En hjemmesides hastighed er afgørende for, at besøgende konverterer. Det store spørgsmål er derfor: Har du styr på hastigheden af din hjemmeside?

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Hvorfor er hastigheden på din hjemmeside vigtig?

Du kender det sikkert selv; du klikker dig ind på en side, siden loader langsomt, du bliver utålmodig og ender med at klikke videre til næste forslag på din Google søgning.

Hvad hvis ovenstående scenarie faktisk sker på din hjemmeside, uden at du ved det?

Selvom det ikke lyder af meget, kan et par sekunder være alt for lang tid for en hjemmeside at loade. Går der over 3 sekunder, kan du godt regne med, at din potentielle kunde allerede er videre til konkurrenten. Har du en webshop, er der faktisk hele 53 %, der dropper købet, hvis siden er for langsom – og de vender sjældent tilbage.

En hastighedsoptimering kan give dig:

  • højere placeringer
  • flere konverteringer
  • højere CTR score
  • længere besøg på siden.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

360° webløsninger

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed – og digitale løsninger, der skiller sig ud i mængden, er et af vores vigtigste værktøjer. 

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi lavet for vores kunder gennem tiden.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Hvor hurtigt skal en side loade?

Har du en helt almindelig hjemmeside, bør den ikke være mere end allerhøjest 2 sekunder om at loade. Det lyder ikke af meget, men i virkeligheden er det max tolerancen for, hvad Google kan “acceptere”. Det er derfor uhyre vigtigt, at du er opmærksom på, hvor hurtig din hjemmeside er, da hastigheden kan afholde din hjemmeside fra at præstere med høje rangeringer.

Hastighedsoptimering er nemlig også en af Googles ranking faktorer.

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Hastighed er vigtigt for brugervenligheden

Brugervenlighed er i dag et ultra vigtigt parameter at tænke ind i sin marketingsstrategi. Og en langsom side hører kort sagt ikke til på listen over parametre, der styrker brugervenligheden på en side.

Hos Amplify kan vi også give dig en gratis SEO test, hvor vi undersøger, hvordan din hjemmeside præsterer på de forskellige SEO parametre – også hastigheden af dit site. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde formularen, så sender vi en rapport til din indbakke inden for 1-2 hverdage.

Hvad er en hastighedsoptimering?

En hastighedsoptimering betyder, at vi går ind og optimerer de parametre, der gør din hjemmeside langsom. Som oftest er det en kombinationen af flere ting, og det er derfor nødvendigt at gå siden grundigt efter i sømmene for at finde hullerne i osten.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

4 overordnede parametre, der har indflydelse på din hjemmesides hastighed

Der er flere parametre, der har indflydelse på din hjemmesides hastigheds. De 4 vigtigste kan du dog læse mere omkring herunder:

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Support og hosting

Endelig tilbyder vi også support- og hosting-aftaler. Det betyder, at du altid kontakte os og få rådgivning samt hjælp til rettelser og eventuelle tekniske problemer.

Skal vi designe og udvikle en WordPress hjemmeside til din virksomhed?

Kontakt os, og kig forbi til en kop kaffe eller et ingefærshot og en snak om en webløsning, der passer til dine behov.

Digital annoncering, SEO og professionelle tekster

Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

Skal vi samarbejde?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til søgemaskineoptimering – og vil du samarbejde med et SEO-bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside synlig i en verden, der kun bliver mere digital. 

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Ønsker du en eksklusiv webløsning?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.