Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog

Få en brugervenlig webshop

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg? I Amplify laver vi brugervenlige webshops, optimeret til alle skærmstørrelser og enheder – og med fokus på at øge jeres konverteringsrate.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

En god webshop skaber online succes

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Amplify får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

Amplify er et 360 graders marketingbureau, og vi kan dermed tilbyde mere end blot at udvikle din nye og brugervenlige webshop. Vi har samtidig mulighed for at stå for din tekstforfatning, content- og videoproduktion samt sørge for at den kommer til tops på Google i form af SEO

Skal vi tage en uforpligtende samtale? Kontakt os i dag!

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

360° webløsninger

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed – og digitale løsninger, der skiller sig ud i mængden, er et af vores vigtigste værktøjer. 

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi lavet for vores kunder gennem tiden.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Derfor skal man have en webshop​

Sælger I jeres produkter digitalt – eller har I et ønske om at gøre det – er en gnidningsløs webshop alfa og omega for jeres forretning. Det kan egentlig siges ret kort. En opdateret og moderne webshop øger jeres konverteringsrate og skaber salg.

Det hører ikke længere tiden til at have en forældet webshop, hvor brugeren skal kæmpe for at finde det rigtige produkt og bliver forstyrret af diverse forhindringer. De forventer en letforståelig og brugervenlig webshop, der pryder øjnene og guider dem sikkert og uforstyrret igennem til indkøbskurven. 

Går I med tankerne om en ny webshop, er I altid velkomne til at ringe til os på tlf. 70 60 50 28 eller sende en mail til info@amplify.dk.

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Sådan udvikler vi webshops​

I Amplify har vi ansat webdesignere, der har indgående erfaring med webshops. Vi har lavet shops til virksomheder med salg af alt fra tøj, kosttilskud og spiritus til sportsudstyr. Alle med fokus på at kreere en shop, der leverer dét, brugeren ønsker, inden for den specifikke branche. Derfor ved vi, at vi også kan hjælpe jer.

Når du vælger Amplify til at udvikle og designe din webshop, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste webshop, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe samt gældende best practices inden for eCommcerce og SEO.

Vi kan skræddersy webshops præcis efter jeres forretnings behov- og der er (næsten) ingen grænser for hvad vi kan lave. Drømmer I derfor om en helt bestemt funktion, eller har I et specifikt design i tankerne, finder vi den mest optimale løsning sammen.

Sikker integrering af betalingssystemer

Webshops skal være skudsikre at handle på. Vi bruger primært WooCommerce og Shopify –  to af de største og mest veludviklede Ecommerce-platforme, der er på markedet. Begge platforme integrerer til næsten alle betalingssystemer. Du kan derfor selv vælge det betalingsmodul, du er tryg ved (fx Epay eller Stripe). Vi sætter derudover en SSL certificering på alle webshops som standard, hvilket forsikrer brugeren en sikker købsoplevelse.

Giver det mening for jeres forretning, kan vi også integrere jeres webshop til jeres bogføring, så kunders kvitteringer bogføres automatisk til jeres bogføringsselskab.

Vi er specialister i Shopify platformen – Læs mere om Shopify Webshops.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

En mobilvenlig webshop

Da mere end halvdelen af al trafik på nettet kommer fra en smartphone, er det mere end vigtigt at mobiloptimere jeres webshop.

Med den viden i bagagen, skal en webshop naturligvis laves, så den giver mobilbrugere en god oplevelse uden den mindste form for hovedpine.

Det er bestemt også noget som Google belønner, så hvis du vil have at siden bliver vist på første side af danskernes foretrukne søgemaskine, så er dette en vigtig faktor. 

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

En shop der konverterer

På vores webshops er der ingen begrænsninger på antallet af produkter, der kan tilføjes. Derudover sørger vi også for, at du får en webshop, der leder til salg og konverteringer – som er hele formålet. 

Vi opsætter bl.a.: 

  • Discountkoder og andre former for rabatter.
  • Mulighed for særdelte logins til “VIP”-kunder med særdelte priser.
  • Integration til sociale medier som Instagram og Facebook-shopping.
  • Stylede mærkater på produkter, som fx “Nyhed”, “Vi anbefaler” eller “Best seller”.
  • Udvidede og brugervenlige søgefunktioner i shoppen.
  • Brugervenlige tilmeldings-pop ups til nyhedsbreve.
  • Animationer, knapper og andet visuelt, der opfordrer til interaktion.

Sidst men ikke mindst, kan vi også opsætte tracking af bl.a. salg og trafikkilder på hjemmesiden, så I kan se, at jeres investering har båret frugt. 

Digital annoncering, SEO og professionelle tekster

Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

Skal vi samarbejde?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til din webshop – og vil du samarbejde med et bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside synlig i en verden, der kun bliver mere digital. 

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Brug for hjælp til din webshop?

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning til din virksomhed? Eller blot sørge for, at du får mest muligt ud af din nuværende? Brug kontaktformularen, hvis du vil høre mere.

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.