Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog
Gør dit arbejde som webshopejer lettere – og oplevelsen bedre

Skal du have genopsat og redesignet din gamle webshop eller have lavet en helt ny fra bunden, kan vi anbefale Shopify som platform. Amplify er Shopify experts – og derfor certificeret af Shopify.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Webdesign for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Amplify kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

360° webløsninger

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed – og digitale løsninger, der skiller sig ud i mængden, er et af vores vigtigste værktøjer. 

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi lavet for vores kunder gennem tiden.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Hvad er en Shopify webshop?

Når en webshop skal opbygges fra bunden af, eller designes påny, skal du vælge et indholdsstyringssystem (også kaldet for CMS = content management system), som shoppen skal styres igennem og “bygges på”.

Shopify er en anerkendt webshop-platform, du kan opbygge både din webshop og den resterende del af din hjemmeside igennem.

Med en Shopify webshop kan du let og hurtigt administrere og få et overblik over alle dine produkter, ordrer, indbetalinger og afsendelser online. Der er samtidig et væld af spændende funktioner, vi kan opsætte for dig, der gør din shop konverteringsvenlig og fleksibel til at få det visuelle udtryk, der passer til din virksomhed.

Du kan prøve Shopify gratis i 14 dage – for at få et indblik i, om du kan lide systemet. Prøv det gratis her eller tag først en snak med os om dine muligheder på info@amplify.dk.

Et par eksempler på shops vi har lavet i Amplify:

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Fordele ved at bruge Shopify

Shopify kommer med utallige brugbare funktioner out-of-the-box, der gør livet som webshopsejer nemmere og mere overskueligt. Dem kan du blive klogere på i det følgende.

Shopify bruges af over 500.000 virksomheder. Shopify er en af de mest anerkendte og brugte platforme til webshops – og er lige nu brugt af over 500.000 virksomheder i 175 lande. Platformen bruges bl.a. af kendte mærker som Tesla, Red Bull og Nestle.

Ikke mindst er det nemt at søgemaskineoptimere i Shopify, hvilket gør det nemmere for dig at gøre din shop synlig på Google. 

Let og intuitivt system for webshopejeren

Som webshopejer kan du let navigere rundt i backenden og få overblik over bestillinger, tilføje nye produkter, indsætte rabatkoder, og meget, meget andet.

Du kan samtidig også hente Shopifys app ned og tjekke op på information, imens du er på farten. Kort sagt – systemet gør det let for dig at køre den daglige drift af din shop.

Også for den shoppende, er Shopify et yderst brugervenligt system at handle på. Brugerens købsrejse inde på shoppen bliver intuitivt guidet af den måde, systemet er opsat på. I dag er det uhyre vigtigt, at ens webshop er så simpel at handle på som muligt – da vi mere end nogensinde er blevet utålmodige shoppere på internettet, og vi derfor hopper videre til konkurrentens webshop, hvis vi bliver teknisk udfordret på en hjemmeside.

Skal du have lavet ny webshop, men ikke med Shopify? Så kan du læse mere om vores andre webshop-muligheder her.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

Processen til din nye Shopify webshop

I Amplify laver vi webshops fra forskellige Ecommerce-platforme – og Shopify er blandt de bedste løsninger på markedet.

Med et stort budget sat af til udvikling, er Shopify altid de første til at komme med nye funktioner, der både gør din arbejdsdag som webshopejer lettere og den shoppendes brugeroplevelse gnidningsfri. 

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Amplify får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf. 70 60 50 28 eller skrive til os til info@amplify.dk og høre mere.

Vi blev i oktober 2020 certificeret til at være Shopify expert.

Fleksibelt design efter dit brands identitet

Det er let at integrere Shopify med de fleste fragtfirmaer herhjemme – herunder både DHL, DAO, GLS og Postnord.

Når du køber en Shopify webshop hos os, sætter vi en SSL-certificering på.

SSL står for Secure Sockets Layer, og sikrer, at det er trygt og sikkert for dine kunder at købe varer online på din webshop.

Din shops udtryk skal spille sammen med din virksomheds identitet. Det er muligt gennem Shopify, da vi herigennem kan designe unikke temaer fra bunden af.

Du kan let oversætte shoppen til andre sprog – og indsætte andre valutaer.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

Analyse af dine brugeres adfærd

Du kan sammenkoble din webshop med Google Analytics og aktivere sporing af data på din webshop. På den vis kan du bl.a. se, hvad konverteringsraten er på din shop, og hvordan dine brugeres adfærd er på siden.

Shopifys platform er kodet af dygtige programmører, der i deres udvikling har haft stort fokus på at indtænke hastighedsoptimering. Derfor er platformen lavet på en sådan vis, at alle dine filer på din webshop automatisk sendes til deres CDN (content delivery network). Det sikrer, at din hjemmeside vil have de bedste forudsætninger for at køre hurtigt. Det er vigtigt, da en hurtig webshop øger chancen for, at dine brugere konverterer.

Læs mere om vores arbejde med webshops her og se også eksempler på, hvilke webshops, vi har designet.

De mest brugte funktioner i en Shopify webshops kontrolpanel

Så hvordan kan du bruge Shopify til at lette din dagligdag som webshopsejer? Læs videre, og bliv klogere. 

Når du er logget ind, vil dit kontrolpanel være opdelt i letforståelige menupunkter i venstre side.

Ved “orders” i kan du få et overblik over alle dine ordrer. Ordrerne er opdelt efter, hvilke der er i gang med at blive behandlet, hvilke der er færdiggjorte, hvilke der mangler betaling på og hvilke, en kunde har efterladt i kurven uden at fuldende købet.

Alle dine ordrer står samtidig i dateret rækkefølge – og der er søgefunktioner, så du let kan finde en specifik ordre.

Kundeoversigt

Under “Customers” får du en oversigt over jeres online kunder.

Her kan du se, hvilke køb, den enkelte kunde har foretaget sig, hvornår de sidst har handlet hos dig – og om de modtager dit nyhedsbrev.

Administration af varelager

Alt afhængig af dine præferencer, kan du vælge, om varelageret på din shop skal opdateres automatisk eller manuelt.

Du har herunder også mulighed for at integrere din webshop til din virksomheds bogføring og lagerhotel.

Under “Analytics” kan du også trække diverse rapporter, med data om bl.a. hvor mange nye kunder kontra tilbagevendende kunder, der har handlet hos dig – hvordan de har bevæget sig på din side – og hvor de besøgende er kommet fra, når de har klikket sig ind på din shop.

Oprettelse af rabatter, udsalg og gavekort

Som de andre funktioner på Shopify, behøver du ingen form for teknisk snilde for at oprette rabatter og andet udsalg i kontrolpanelet.

Under “Discounts” kan du let og hurtigt oprette nye rabatter og slette gamle. Du har mulighed for at oprette flere forskellige typer rabatter – mulighederne er bl.a:

  • Rabat som et specifikt beløb, den handlende kan trække fra sin ordre
  • Rabat i procenter
  • Rabat i form af gratis fragt

Er dit produkt ét, man kan give som gave, kan du med et par enkelte klik også oprette gavekort på din webshop.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Alt det andet - sider og blogindlæg

Shopify er et CMS, hvilket betyder, at det ikke kun bruges som webshop, men også som indholdssystem til den resterende del af en ny hjemmeside.

Du kan derfor også lave helt almindelige landingssider og blogindlæg gennem Shopify.

Det gør du under henholdsvis “pages” og “blogposts”, som vi kort viser i videoen længere oppe.

Digital annoncering, SEO og professionelle tekster

Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

Skal vi samarbejde?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til søgemaskineoptimering – og vil du samarbejde med et SEO-bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside synlig i en verden, der kun bliver mere digital. 

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Skal vi udvikle og designe en eksklusiv webløsning?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.