Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog

Support og hosting

Med en hosting-aftale hos Amplify er du garanteret et website i absolut topform, hvilket er nødvendigt, hvis du skal have mest ud af din hjemmeside. 

En god hosting-løsning kan dog ikke stå alene – dit website skal også vedligeholdes løbende. Og det er her support kommer ind i billedet.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Webbureau for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Amplify kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

360° webløsninger

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed – og digitale løsninger, der skiller sig ud i mængden, er et af vores vigtigste værktøjer. 

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi lavet for vores kunder gennem tiden.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Hvad er support og hosting?

I Amplify tilbyder vi support og hosting, der sikrer, at din hjemmeside eller webshop altid kører optimalt.

Hosting er dit websites fysiske placering. Du tænker måske på dit website som en abstrakt størrelse, der flyver rundt ude på nettet. Men dit website “bor” faktisk på fysiske servere, som opbevarer og leverer data.

Så når dine brugere skriver dit domænenavn eller klikker på et link til dit website, forbinder deres enhed til hosting-serveren, som derefter sørger for, at dit website bliver leveret til brugerens browser.

Det er dog ikke ligegyldigt, hvilken hosting-udbyder du vælger. For udover at være dit websites fysiske placering skal en hosting-løsning også sikre, at dit website er hurtigt, stabilt og sikkert.

En god hosting-løsning kan dog ikke stå alene – dit website skal også vedligeholdes løbende. Og det er her support kommer ind i billedet.

Du kan altså sammenligne en support og hosting-aftale på dit website med en forsikring og service-aftale på din bil – du får et velsmurt website, ligesom du er forsikret mod kedelige overraskelser.

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Stabil og sikker webløsning

Med en hosting-løsning hos Amplify får du en server, der giver dig følgende fordele:

Stærke servere → hurtigere loadtid

En af fordelene ved et website er, at det kan skaffe dig henvendelser og salg døgnet rundt. Netop derfor er det alfa og omega, at din hjemmeside eller webshop ikke oplever nedbrud. Af samme grund tilbyder vi en oppetid på 99,95 %. På den måde skal du ikke bekymre dig om at miste potentielle kunder og salg på grund af midlertidige nedbrud.

Support og hosting-aftale efter dine behov

I Amplify har vi mange forskellige kunder med forskellige webløsninger og behov. Derfor tilbyder vi også forskellige support- og hosting-løsninger.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

SSL-certifikat (HTTPS)

Brugersikkerhed bør være højeste prioritet for alle website-ejere. Derfor tilbyder vi som en selvfølge SSL-certificeret hosting.

SSL (Secure Sockets Layer) er en sikkerhedsteknologi, der sørger for sikker kommunikation mellem browser og server. Den fungerer ved, at brugeren får tildelt en krypteringsnøgle, som sikrer, at kun bruger og webserver kan afkode udvekslet information.

Dine brugere kan se, at dit website er SSL-certificeret ved, at der står “https” foran webadressen. Hvis dine brugere bruger Google Chrome-browseren (som omkring 72 % af verdens desktop-brugere gør), vil browseren desuden advare mod hjemmesider uden SSL-certifikat.

På den måde er både du og dine brugere garanteret, at kreditkortoplysninger, passwords, brugernavne, e-mailadresser og anden sensitiv information ikke ligger frit tilgængelige.

Undgå slettede filer og uønskede ændringer

Vores hosting-løsning er også med til at forhindre, at indhold på din hjemmeside går tabt.

Du får nemlig daglig backup samt backup 21 tilbage i tiden. Det betyder, at du med tilbagevirkende kraft kan rulle fejl, slettede filer og uønskede ændringer tilbage.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Support er din redningskrans

Web-verdenen kan være forvirrende. Desuden ændrer CMS-systemer og eCommerce-platforme som WordPress og Shopify sig hele tiden. Derfor får de fleste hjemmeside- og webshop-ejere brug for løbende sparring og hjælp til opdateringer.

For at imødekomme det behov tilbyder vi support-løsninger til vores web-kunder. Det betyder, at du kan ringe og skrive til vores webafdeling efter behov, ligesom du med en support-aftale har garanti for, at temaer og plugins på dit website opdateres løbende.

Vores support-løsning er med andre ord din redningskrans, når du kommer på dybt vand som website-ejer.

Digital annoncering, SEO og professionelle tekster

Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

Skal vi samarbejde?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Er du på udkig efter professionel support og hosting, og ønsker du at arbejde med et bureau, der er databaseret, strategisk og fokuseret på resultater?

Kontakt os hos Amplify allerede i dag for at lære mere om, hvordan vi kan understøtte og forbedre din hjemmesides drift og synlighed i en stadig mere digital verden.

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Support og hosting-aftale efter dine behov

I Amplify har vi mange forskellige kunder med forskellige webløsninger og behov. Derfor tilbyder vi også forskellige support- og hosting-løsninger.

Vil du høre mere om dine fordele ved support og hosting hos Amplify? Så kontakt os på 70 60 50 28 eller info@amplify.dk.

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.