Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog

Ny hjemmeside?

Udvikling og design af hjemmesider

Er det på tide at give din gamle hjemmeside en overhaling – eller drømmer du om en helt ny hjemmeside? Amplify udvikler og designer unikke hjemmesider, der konverterer dine besøgende til kunder. Når du vælger Amplify til at udvikle og designe din nye hjemmeside, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste hjemmeside, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe og gældende best practices i web-verdenen.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Webdesign for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Amplify kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

360° webløsninger

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed – og digitale løsninger, der skiller sig ud i mængden, er et af vores vigtigste værktøjer. 

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi lavet for vores kunder gennem tiden.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Få designet en ny hjemmeside

Din virksomhed skal være til stede på det store world wide web. Det er her, de moderne surfende leder efter services og produkter, de har brug for OG søger efter specifikke virksomheder, de vil vide mere om.

I Amplify udvikler og designer vi hjemmesider, der lever op til de høje standarder, vores tid fordrer. Få en ny hjemmeside, der guider brugeren fra A til B, øger din konverteringsrate og fungerer som din forretnings digitale visitkort.

Hør allerede mere nu – skriv til os på info@amplify.dk eller ring til os på tlf. 70 60 50 28 .

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Hvorfor er en “opdateret” hjemmeside vigtig?

En opdateret, funktionel og lækker hjemmeside er en investering i din forretnings vækst. Det kan lyde som en drastisk konstatering – men det er ikke bare varm luft. Der er lige nu over 3,9 milliarder internetbrugere i verden og der foretages over 3,5 milliarder søgninger på Google om dagen.

Har din virksomhed ikke en hjemmeside, der skinner igennem, kan du få rigtig svært ved at konkurrere med andre virksomheder i din branche.

Med en moderne hjemmeside kan du:

  • Øge konverteringsraten for dine besøgende
  • Sikre, at siden er optimeret ud fra dine kunders købsmønstre og adfærd på nettet
  • Let og brugervenligt dele vigtig og værdifuld information med din målgruppe
  • Give dine potentielle kunder mulighed for hurtigt at kunne kontakte dig

Responsivt design til både smartphones og tablets

I Amplify laver vi hjemmesider med et responsivt webdesign. Det betyder, at vi i udviklingen af din hjemmeside sørger for, at siden fungerer til alle skærmstørrelser – på computere, tablets og smartphones.

Flere og flere danskere tilgår nettet, når de er på farten, så i vores tid, er det strengt nødvendigt med et responsivt design. 

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

Sådan skaber vi din nye hjemmeside

Når du vælger Amplify til at udvikle og designe din nye hjemmeside, er der ingen samlebånds- eller pakkeløsninger. Hver eneste hjemmeside, vi laver, er tilpasset og skræddersyet til den enkelte kunde – og ikke mindst deres målgruppe og gældende best practices i web-verdenen.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.

Hvad det konkret indebærer, kan du læse meget mere om i det følgende. 

Design der matcher din forretningsidentitet

Designet på en hjemmeside skal skildre, hvem I er som virksomhed – og samtidig tale til jeres kernemålgrupper. Forskellige typer mennesker reagerer forskelligt på forskellige typer layouts og æstetiske valg. Også derfor tager vi altid et dybdegående designmøde med jer, før vi starter vores arbejde.

Vi har lavet hjemmesider for blandt. Collectia, Health Group, TrustCulture, Food Family, Finansrådgiverne og mange flere. Skal din virksomhed være vores næste glade hjemmeside-kunde?

Specialiseret rådgivning

Når du vælger en hjemmesideløsning hos os, rådgiver vi dig om hvilke funktioner, der rør sig i din branche. Vi lytter til dig for at opsnappe det visuelle udtryk, du ønsker – og rådgiver dig om hvilke funktioner, der ift. markedet, din virksomhed og dine konkurrenter giver mening at opsætte til dig.

En moderne hjemmeside skal være hurtig og effektiv. Brugere er i dag blevet så vant til hurtige sider, at de smutter videre til konkurrenten, hvis de skal vente flere sekunder på, at en side loader. Af den årsag gør vi en dyd ud af at hastigheds- og performance-optimere din hjemmeside.

Læs hvad vores kunder siger.

Få en webshop-løsning

Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. 

Vi har stor erfaring med opbygning og design af webshops af alt fra tøjshops, livsstilsvirksomheder, vin & spiritus-shops til cykelbutikker. Skal du have bygget en ny webshop, kan du læse mere om vores løsninger på vores webshop-side.

Et brugervenligt indholdssystem (CMS)

Vi laver alle vores hjemmesider i WordPress, et af verdens mest anerkendte CMS (indholdsstyringssystemer). Hele 31 % af alle hjemmesider er bygget på en WordPress-platform. Med WordPress som dit CMS, kan du, når din nye hjemmeside er gået i luften, navigere let og smertefrit rundt i kontrolpanelet.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Priser på udvikling og design af hjemmeside

Prisen på en ny hjemmeside starter på 20.000 kr. Der er dog stor variation indenfor priser på en hjemmeside. Det afhænger af, hvor simpelt et design, siden skal have og hvor avancerede funktioner, du ønsker.

Samtidig kan det variere alt efter, hvor meget indhold, du skal have overført fra din gamle hjemmeside til din nye.

Alt dét tager vi sammen i en dialog, når vi diskuterer dine ønsker og behov.

Skriv til os i kontaktformularen, eller send os en mail på info@amplify.dk for at dele dine web-visioner. Du kan også ringe til os på tlf. 70 60 50 28.  

Digital annoncering, SEO og professionelle tekster

Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

Skal vi samarbejde?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til søgemaskineoptimering – og vil du samarbejde med et SEO-bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside synlig i en verden, der kun bliver mere digital. 

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Skal vi samarbejde?

Vores webafdeling består af et erfarent team webudviklere og -designere med kendskab til digitale trends. Hos Amplify får du specialiseret rådgivning og skræddersyede webløsninger, som med sikkerhed får din virksomhed til at skinne igennem i din branche.

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.