Amplify er et SoMe-bureau med strategisk fokus

Book en SoMe performance analyse

Facebook.. Instagram.. LinkedIn.. Du har helt sikkert hørt om dem før – og om din virksomhed er garvet i dem eller ej, så er sociale medier kommet for at blive. 

Om du er hoppet med på bølgen endnu eller måske slet ikke ved, hvor du skal starte, står vores dygtige social media-specialister klar til at guide dig igennem det sociale landskab. Og hos Amplify starter det hele med en analyse af din virksomheds Social Ads Performance!

Maj laver indhold til sociale medier

SoMe-bureau for de ambitiøse

Som SoMe marketingbureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at skaffe leads på de sociale medier – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste social ads-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig – nemlig på de sociale medier. På den måde sikres de ikke bare mere synlighed på de sociale kanaler – men mere synlighed generelt.

Så hvis du ønsker at at blive synlig på de sociale medier, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi ser frem til at styrke brand awareness om din virksomhed i lige netop din målgruppe.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Vi gør dig synlig på de sociale medier

Vi skaber resultater gennem strategi og branding – og vi derfor den oplagte samarbejdspartner til markedsføring på de sociale medier, hvor synlighed er alfa og omega.

 

Vil du også gøre dit brand synligt på de sociale medier? Vi hjælper dig med at skabe brandvarme leads med markedsføring på sociale medier.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

brands har vi skaffet eksponeringer, trafik og leads via Instagram, Facebook og andre sociale medier.

0 %

af vores amarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Sådan starter vi dit SoMe-arbejde!

Sociale medier rummer mange af de vigtigste kanaler, som din virksomhed kan bruge til at brande jer selv og annoncere for jeres produkter og services! Det er en uundværlig del af kommunikationsstrategien, og i dag er det næsten umuligt at forestille sig en marketingkampagne uden én eller anden form for involvering af sociale medier.

Sociale medier har uden tvivl fået et urokkeligt ståsted i dine potentielle kunders hverdag, og derfor er det afgørende, at din virksomhed har en kodyl SoMe-strategi.

Hos Amplify tør vi nemlig at udfordre vores kunder på deres tankegang og måden de opfatter deres online tilstedeværelse. Vi sætter os ind i den måde din virksomhed forstår sociale medier og måden disse kanaler kan bruges i jeres SoMe-strategi, og præsenterer et nyt og stærkere spejlbillede, hvor din virksomheds marketingstrategi får udnyttet deres fulde potentiale.

Hvorfor er en social ads-strategi vigtig?

Det er essentielt at have en klar Social ads-strategi, hvis din virksomhed skal opnå succes på de forskellige online kanaler. En databaseret plan giver dig mulighed for at lave mere målrettede, kreative og interaktive marketingkampagner.

For at din plan kan være databaseret, skal du først og fremmest have styr på de data og tal, som din nuværende strategi genererer. Og det er her, at Amplify kommer ind i billedet og hjælper dig med at forstå, hvor du træder skævt. Vi hjælper dig med at sætte de data i perspektiv, så du kan ramme din målgruppe lige dér, hvor de befinder sig på kortet – på den rigtige kanal og på det helt perfekte tidspunkt.

Maj laver content til sociale medier

Derfor er Social Ads et vigtigt forretningsben

54% af danskere bruger sociale medier til at finde inspiration til hvad end som de lige står og mangler – og det er her, at du kommer ind i billedet ved at have en veltilrettelagt social ads-strategi, så du kan sikre, at dine produkter, services og brand er synligt på relevante kanaler! Social Ads er et vigtigt ben i en veludført marketingstrategi, og med 2/3 dele af danskere, som er aktive på sociale medier, kan du altså roligt satse på Social Ads!

Nu tænker du måske: “Jamen hvilken strategi? Og hvordan bruger jeg den data, som jeg skaber undervejs? Og hvordan får jeg den data til at spille sammen med social media-kanaler som Instagram, Facebook og LinkedIn? Hvilket content målretter sig bedst til netop min målgruppe?”

Og vi svarer: “Bare rolig! Vi står klar til at svare på alle dine spørgsmål”. Amplifys specialister står for din social-ads strategi og navigerer dig gennem tiltag som Facebook annoncering, Instagram annoncering og Remarketing af din nuværende strategi!

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i søgemaskinernes organiske resultater eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Få din SoMe marketing sikkert fra start

Har du brug for sparring, eller vil du gerne outsource din markedsføring på sociale medier til en specialist?

Amplify står vi klar til at hjælpe dig med at få succes på sociale medier – på alt lige fra Facebook og Instagram til Snapchat.

Tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes på de sociale medier? Så er Amplify måske jeres kommende SoMe-bureau.

Vi kan hjælpe dig med:

Skal vi tage en uforpligtende samtale?

Om du har haft en garvet SoMe-skrædder på, eller du har syet din social ads-uniform i hånden, så er det altid en god ide at gå sømmene efter. Du kan blive overrasket, for måske finder du en tråd, der løber.

Det kan for eksempel være:

  • ingen rød tråd ift. visuel identitet
  • formater af kreativer i annonceringer
  • segmentering af målgrupper
  • at du bruger for mange penge på forkert opsatte annonceringer.

Hos Amplify forstår vi, at en sammenhængende marketingstrategi er nødvendig for at skabe et varigt aftryk.

Derfor integrerer vi skræddersyede SoMe-strategier som en naturlig del af en større strategi, der styrker din position på tværs af alle kanaler. 

Kontakt os i dag, og lad vores campaign managers og content-kreatøre hjælpe dig med at ramme din målgruppe på de rette socaiel kanaler.

Få hjælp til social ads eller social organic-strategi

Er vi det rette SoMe-bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.