Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog

WordPress hjemmeside

Få en flot og responsiv WordPress hjemmeside, der konverter dine besøgende til betalende kunder.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

WordPress for de ambitiøse

Som et bureau med allround viden og erfaring i design og udvikling af hjemmesider og webshops har vi hjulpet mange ambitiøse virksomheder med at skabe en tiltrækkende platform, så de skiller sig ud fra deres konkurrenter i branchen.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste web-samarbejde, vi indgår: Skræddersyede webløsninger, der matcher din virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske: De ønsker en moderne webløsning, som visuelt og funktionelt repræsenterer deres virksomhed samtidig med at omdanne besøgende til tilfredse kunder.

Har din virksomhed en hjemmeside eller webshop, har du med sikkerhed samme ønske. Amplify kan som webbureau være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundernes opmærksomhed.

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ønsker en konverteringsvenlig hjemmeside eller webshop.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

360° webløsninger

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed – og digitale løsninger, der skiller sig ud i mængden, er et af vores vigtigste værktøjer. 

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi lavet for vores kunder gennem tiden.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Derfor skal du vælge en WordPress hjemmeside

Med en markedsandel på omkring 35 % er WordPress verdens absolut største indholdsstyringssystem. Det vil altså sige, at lidt over 1/3 af alle hjemmesider på internettet er lavet i WordPress.

Og det er ikke uden grund, at WordPress hjemmesider er populære. Vi kan i hvert fald komme i tanke om mindst tre gode grunde til at vælge WordPress.

Et fleksibelt system med mange muligheder for design

WordPress er først og fremmest et fleksibelt system med utallige muligheder for at designe, tilpasse og opgradere.

Det betyder, at du kan få skræddersyet og tilpasset din hjemmeside, så den matcher lige netop dine ønsker til elementer og visuelt udtryk.

En brugervenlig løsning

For det andet er systemet brugervenligt – selv for dig, der ikke tidligere har arbejdet i en hjemmesides backend.

Du behøver altså hverken at have erfaring med kodning eller webdesign for at administrere og opdatere indholdet på din WordPress hjemmeside, når den først ligger online.

En hjemmeside, der tiltrækker besøgende

Sidst men ikke mindst er WordPress velegnet til søgemaskineoptimering (SEO). WordPress’ platform tilbyder nemlig mange muligheder for at udviklere kan tilføje diverse plugins og tilføjelsesprogrammer – for eksempel Yoast SEO, der gør det nemmere for dig optimere teksten på dine landingssider mod søgeord med relevans for din målgruppe.

En WordPress hjemmeside har med andre ord større potentiale for at tiltrække flere brugere ind på din hjemmeside – hvilket selvfølgelig er hele formålet med at overhovedet at have en hjemmeside.

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Dine fordele ved en WordPress hjemmeside

Hos Amplify bliver du mødt af dedikerede webdesignere med ét fælles mål: At levere skræddersyede og brugervenlige webløsninger, der både design- og funktionsmæssigt er tilpasset til din branche og dine behov.

Derfor er du altid sikret følgende, når vi laver din WordPress hjemmeside:

Rådgivning med fokus på dine behov

Hos Amplify arbejder vi altid med kundespecifikke og unikke webløsninger – og aldrig med hurtige og generiske skabelonløsninger.

Derfor inviterer vi dig altid til et designmøde, inden vi går i gang med din WordPress hjemmeside. Her rådgiver dig vi om tendenser i lige netop din branche, ligesom vi lytter til dine ønsker til design og funktioner.

Det skaber et stærkt grundlag for en konkurrencedygtig hjemmeside, der skiller sig ud fra dine konkurrenters.

En professionel og unik hjemmeside

Din hjemmeside er på mange måder din virksomheds ansigt udadtil. For langt de fleste af dine potentielle kunder går online, når de skal have dækket deres behov. Af samme grund er det alfa og omega, at din hjemmeside er professionel og visuelt fængende.

Derfor arbejder vi altid med afsæt i dine ønsker og behov, når vi designer og udvikler din hjemmeside. Ikke mindst arbejder vi altid fra bunden, når vi bygger din hjemmeside – og aldrig ud fra skabeloner. Det sikret en professionel og unik hjemmeside, der styrker dit brand og visuelt understøtter din virksomhed identitet.

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Et brugervenligt CMS

Som nævnt er WordPress et brugervenligt system, der er nemt at navigere i.

Det betyder, at du altid kan tilgå kontrolpanelet på din hjemmeside og redigere og opdatere indholdet.

Responsivt design, der virker på alle enheder og platforme

Din hjemmeside skal virke på alle platforme og enheder. Derfor laver vi responsive designs, der er optimeret til alle enheder, skærmstørrelser, styresystemer og browsere.

Det sikrer, at din WordPress hjemmeside altid fungerer visuelt og funktionelt – uanset om brugerne sidder med mobiltelefonen i bussen, med tabletten på ferien eller foran den bærbare eller stationære arbejdet .

En hurtig hjemmeside

Som internetbrugere er vi håbløst forvænte og forkælede. Vi er nemlig så vant til hurtige sider, at der ikke skal mange sekunders loadtid til, før vi mister tålmodigheden og vælger en anden hjemmeside.

Derfor hastighedsoptimerer vi altid din hjemmeside. Det sikrer, at den loader hurtigt – og forhindrer, at dine potentielle kunder mister tålmodigheden og vælger en af dine konkurrenters hjemmeside i stedet.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

Mulighed for digital annoncering,
SEO og professionelle tekster

Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Support og hosting

Endelig tilbyder vi også support- og hosting-aftaler. Det betyder, at du altid kontakte os og få rådgivning samt hjælp til rettelser og eventuelle tekniske problemer.

Skal vi designe og udvikle en WordPress hjemmeside til din virksomhed?

Kontakt os, og kig forbi til en kop kaffe eller et ingefærshot og en snak om en webløsning, der passer til dine behov.

Digital annoncering, SEO og professionelle tekster

Din hjemmeside kan være nok så flot og hurtig. Men uden besøgende og relevant indhold mister den lidt sit eksistensgrundlag.

Derfor tilbyder vi også mulighed for SEO og digital annoncering (PPC), der kan lede relevant trafik ind til din hjemmeside. Vi har desuden vores egen content-afdeling, hvor vores tekstforfattere sidder klar til at skrive fængende, søgemaskinevenligt og målrettet indhold til din hjemmeside.

Dermed er du sikret en velbesøgt hjemmeside med dugfriske, relevante og velskrevne tekster.

Skal vi samarbejde?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere, der leverer bruger- og søgemaskinevenligt indhold til din hjemmeside.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til en ny WordPress hjemmeside – og vil du samarbejde med et bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag for at høre mere om, hvordan vi kan gøre din hjemmeside synlig i en verden, der kun bliver mere digital. 

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Ønsker du en eksklusiv webløsning?

Har din hjemmeside brug for et ansigtsløft? Ønsker du en overskuelig og flot webshop, som skiller sig ud fra mængden samtidig med at skabe salg?

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.