Natasja, Google Ads specialist

Google Ads specialister

Få hjælp til annoncering af Google Ads-konsulenter

Føler du dig på dybt vand i arbejdet med Google Ads? Få hjælp til din Google Ads af professionelle Google Ads-specialister, der kan hjælpe din virksomhed med at sætte alle sejl til for konvertere på Google.

Rasmus er Google Ads specialist

Hvad er en Google Ads specialist?

Som navnet afslører, er en Google Ads-specialist ekspert i Google Ads, som kan hjælpe din virksomhed med at udnytte alle Googles annonceringsværktøjer. Det giver for mange virksomheder god mening at investere i Google Ads, da man med annonceringsformen kan opnå øget konvertering, flere kundehenvendelser og meget mere salg.

Google Ads gør betalt markedsføring effektivt. Det blander nemlig flere ingredienser i en virkningsfuld cocktail, der både indeholder:

1) De mest brugte søgemaskiner.

2) De ord brugerne søger på.

3) Millioner af hjemmesider.

4) Et indkøbssystem baseret på cost-per-click. En opskrift som i sidste ende giver relevant trafik og konverteringer på din hjemmeside.

Alt dette og mere til sidder Google Ads-specialisten og nørder med til daglig. Det er Google Ads-specialistens arbejde at gøre virksomheders annonceringer synlige for de rigtige mennesker på netop de søgetermer, der er relevante for den pågældende virksomhed, produkter og services.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Målrettede Google Ads-strategier

Strategi og branding er hjørnestenene i Amplify, og vi er dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

 

Google Ads kan være et vigtigt værktøj til performance – og i samspil med SEO skaber vi målrettede strategier, der tager højde for din målgruppe og deres søgemønstre.

 

Sådan sikrer vi dig ikke alene synlighed i de betalte søgeresultater og i Googles søgenetværk – men også relevant trafik, der konverterer.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi skaffet klik og konverteringer via Google Ads.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Hvorfor skal du vælge en Google Ads-specialist?

Sejler det, eller sejler du? Det spørgsmål skal du stille dig selv omkring din Google Ads-konto. Da klik-priserne på Google Ads bliver højere og højere, og synligheden på søgemaskinerne vægter mere og mere, er der flere fordele ved at have en Google Ads-specialist ombord på din rejse.

Dataen på Google Ads samt målretningen og opsætningen er mere kompleks end nogensinde. For begyndere kan Google Ads godt føles som at sejle uden nogen form for stedsans. En Google Ads-specialist kan hjælpe dig med at tage styringen og sørge for at udvælge de rigtige søgetermer, få gode klikpriser samt hjælpe med at holde din return of investment høj (ROI).

Har du en Google Ads-specialist tilknyttet din virksomhed, kan du få hjælp til at få tilpasset dine annoncer til specifikke målgrupper eller evt. sprede dem ud på annonceringsformer som Google Shopping eller Youtube Ads. Med andre ord skal du nok få vind i sejlene med en Google Ads-specialist ved roret.

Hvad laver en Google Ads-specialist?

En Google Ads-specialist har mange arbejdsopgaver. Hvilke knapper, der skal trykkes og drejes på, afhænger i høj grad af den enkelte virksomhed.

Opgaverne består typisk af:

Dét kan vi hjælpe med

Kort sagt – mere gang i forretningen.

Google Ads-specialist viser rundt i interface

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i Googles søgeresultater eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Vi er full-service Google bureau

Full-service Google Ads-bureau

En god strategi kan skabe enorme indtægter. Modsat kan en Ads-konto uden kontrol resultere i et stort økonomisk tab.

Vi ved, hvor dyrt det er, når en Ads-konto får lov at leve sit eget autonome liv – uden kontrol, monitorering og optimering kan dine Ads-udgifter løbe løbsk og koste både sved, blod og tårer.

I Amplify arbejder vi strategisk og branding-orienteret med markedsføring. Det betyder også, at vi ikke ser Google Ads som et produkt i sig selv – men et middel til performance og branding.

Værktøjet kan derfor ikke stå alene, men skal fungere i et samspil med andre digitale kanaler og discipliner – herunder SEO, social ads, social organic, digitalt design og visuel produktion.

Vi holder din Google Ads-strategi up-to-date

Som full-service bureau er vi med dig hele vejen – fra indledende strategi til løbende vurdering og optimering. På den måde får din Google Ads-strategi ikke bare det bedste afsæt, men også hyppige sundhedstjek, så dine kampagner altid performer optimalt – og du dermed får mest ud af dit marketing-budget.

Vores strategiske grundlag hviler først og fremmest på viden om din virksomhed og jeres forretningsmål – men omvendt også i jeres indsigt i vores tilgang til Google Ads.

Derfor starter ethvert samarbejde med en samtale, hvor begge parter kan lære hinanden at kende.

 

Få hjælp til Google Ads

Har du brug for hjælp til Google Ads fra en professionel Google Ads-specialist?

Med os som samarbejdspartnere kan du trygt overlade styringen og lade os kontrollere verdensgangen på din Google Ads-konto. Vi står klar til at hjælpe dig.

Lad os samarbejde og udvikle sammen.

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Er vi det rette Google Ads-bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer, der kan spille sammen med din Google Ads-strategi.