Rasmus laver display annoncering

Løft dit brand med Youtube annoncering

Kender du til de mange muligheder, Youtube annoncering åbner op for? Måske har du allerede færdigproducerede videoer, som bare venter på at nå ud til dine potentielle kunder. Måske kribler det i fingrene for at komme i gang. 

Vil du have kompetent rådgivning, så du kan komme i gang eller få mest muligt ud af dine annoncer? 

Rasmus skaber resultater

Annoncering der fører til konverteringer

Som markedsføringsbureau har vi hjulpet ambitiøse virksomheder med at blive synlige i søgeresultaterne på Google og sociale medier – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste samarbejde, vi indgår: Skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Og selvom vores kunder er vidt forskellige, besidder de alle et fælles ønske. De vil vækste, øge deres salg og skabe brand awareness.  

Har du en virksomhed, har du med sikkerhed samme ønske. Og her kan markedsføring være et uundværligt aktiv – og Amplify kan som markedsføringsbureau være din virksomheds vigtigste aktiv.

Skal vi kigge nærmere på din markedsføringsstrategi, så tøv ikke med at tage fat i os.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Målrettede Google Ads-strategier

Strategi og branding er hjørnestenene i Amplify, og vi er dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

 

Google Ads kan være et vigtigt værktøj til performance – og i samspil med SEO skaber vi målrettede strategier, der tager højde for din målgruppe og deres søgemønstre.

 

Sådan sikrer vi dig ikke alene synlighed i de betalte søgeresultater og i Googles søgenetværk – men også relevant trafik, der konverterer.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi skaffet klik og konverteringer via Google Ads.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

succes med Youtube Ads

Youtube annoncering giver dig mulighed for at markedsføre din virksomhed gennem verdens andenstørste søgemaskine. Og er din kampagne opsat korrekt, kan du effektivt nå ud til den helt rigtige målgruppe for dit produkt.

Måske har du allerede færdigproducerede videoer, som bare venter på at nå ud til dine potentielle kunder. Måske kribler det i fingrene for at komme i gang. Men måske mangler du kompetent rådgivning for at komme videre.

Er du ikke helt overbevist om, hvorfor Youtube er en genial markedsføringskanal, skal du endelig bare læse videre her på siden og blive klogere på, hvordan Youtube annoncering fungerer, hvilke fordele det giver dig, og hvordan vi arbejder med det i Amplify.

Uanset hvor du er i processen, er du velkommen til at få en snak med en af vores specialister på tlf. 70 60 50 28 eller efterlade en besked i vores kontaktformular.

Hvordan fungerer annoncer på Youtube?

På Youtube er der mere end 2 milliarder visninger om dagen. Derfor kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at Youtube er en utrolig effektiv markedsføringskanal – hvis dine kampagner vel at mærke er sat korrekt op.

Du har med høj sandsynlighed selv benyttet Youtube og blevet eksponeret for diverse reklamer. Som oftest er det formentlig sket inden eller efter, du har klikket dig ind på en given video. Fordi du har siddet på “den anden side” af skærmen, har du måske derfor ikke bidt mærke i, at der har været forskel på reklameformatet. Der er nemlig flere forskellige måder, du kan reklamere for din virksomhed, produkt eller ydelse.

Formater inden for Youtube annoncering:

  • Instream-annoncer, der kan springes over.
  • Instream-annoncer, der ikke kan springes over.
  • Video discovery-annoncer.
  • Bumper-annoncer.

Lad os uddybe de forskellige formater, og hvordan de fungerer.

Rasmus viser Adam og Maj display annoncering

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Annoncering på Youtube - sådan gør vi

Hos Amplify kan vi hjælpe dig med rådgivning, opsætning af kampagner, tracking samt selve produktionen af dine videoer. 

Youtube blev i 2006 opkøbt af Google, hvilket betyder, at annoncer på Youtube bliver opsat gennem det, der hedder Google Ads. Det er derfor vores dygtige og erfarne Google Ads-specialister, som kommer til at stå for, at dine kampagner når ud til de helt rigtige seere.

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i Googles søgenetværk eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Vi opsætter målrettede kampagner

Hvis din annonce skal konvertere – det vil sige gøre seerne til kunder, er det helt centralt, at den rammer seere, som også er potentielle kunder.

Lad os give et eksempel:

Du har et rejseselskab og vil selvfølgelig gerne sælge nogle flere rejser. Men hvordan ved du, hvem dine potentielle kunder er?

Det er her, vi kommer ind i billedet. Vores specialister analyserer, hvem der potentielt kunne være i markedet for at købe en rejse. Det kan eksempelvis være en person, der har søgt på specifikke lande eller besøgt en af jeres konkurrenters hjemmesider.

På den måde ved vi, at lige netop denne person potentielt kunne være interesseret i din videoannonce. Derudover er der mange andre parametre, der har betydning for, hvem vi vælger at målrette dine annoncer mod.

I fællesskab med dig lægger vi en udførlig strategi, så du konstant er indforstået med den, plan der lagt for dig og din virksomhed. Målgruppen for dit produkt eller ydelse er med andre ord nøje udvalgt på baggrund af specifikke data fra vores specialister.

Vi holder din Google Ads-strategi up-to-date

Som full-service bureau er vi med dig hele vejen – fra indledende strategi til løbende vurdering og optimering. På den måde får din Google Ads-strategi ikke bare det bedste afsæt, men også hyppige sundhedstjek, så dine kampagner altid performer optimalt – og du dermed får mest ud af dit marketing-budget.

Vores strategiske grundlag hviler først og fremmest på viden om din virksomhed og jeres forretningsmål – men omvendt også i jeres indsigt i vores tilgang til Google Ads. 

Derfor starter ethvert samarbejde med en samtale, hvor begge parter kan lære hinanden at kende.

Skal vi samarbejde?

Er du nysgerrig på, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i gang med Youtube annoncering? Eller hvordan vi kan få dine allerede eksisterende videoer til at konvertere?

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til display annoncering – og vil du samarbejde med et Google Ads-bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag.

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en SEO-strategi

Er vi det rette Google Ads-bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer, der kan spille sammen med din Google Ads-strategi.