Skaber din Google Ads resultater?

Google Ads performance analyse

Skaber din Google Ads resultater?

Oplever du, at dine Google Ads er synlige på de forkerte søgetermer? Eller betaler du høje klikpriser samtidig med, at din return of investment (ROI) ligger i den lave ende?

I Amplify kan du booke en gratis performance analyse af din Google Ads, og få et konkret svar og feedback på din annoncering.

Vi er et performancedrevet Google Ads-bureau

Amplify – et full-service bureau for de ambitiøse

Som digitalt marketingbureau hjælper vi ambitiøse virksomheder med at optimere deres annonceringer – fra hurtigt voksende webshops til internationale virksomheder.

Til trods for diversiteten i vores kundeportefølje er der én ting, der går igen i hver eneste PPC-samarbejde, vi indgår. Fokuseret rådgivning og skræddersyede løsninger, der matcher den enkelte virksomheds virkelighed, værdier og visioner.

Fælles for alle vores kunder er, at de vil være synlige der, hvor deres kunder befinder sig. Vi hjælper virksomheder med at gøre deres annonceringer synlige for de rigtige målgrupper og på de søgetermer, der har relevans for lige netop deres virksomhed, produkter og services.

Har du en virksomhed som i forvejen gør sig i PPC? Eller ønsker du at blive sat ind i dette smarte værktøj? Som Google Ads-bureau, kan Amplify være din virksomheds vigtigste aktiv i kampen om kundens opmærksomhed.

Så hvis du ønsker at øge dine eksponeringer og opnå høj return of investment (ROI) på dine annoncer, så tøv ikke med at tage fat i os.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Målrettede Google Ads-strategier

Strategi og branding er hjørnestenene i Amplify, og vi er dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

 

Google Ads kan være et vigtigt værktøj til performance – og i samspil med SEO skaber vi målrettede strategier, der tager højde for din målgruppe og deres søgemønstre.

 

Sådan sikrer vi dig ikke alene synlighed i de betalte søgeresultater og i Googles søgenetværk – men også relevant trafik, der konverterer.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

+ 0

hjemmesider har vi skaffet klik og konverteringer via Google Ads.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Skaber din Google Ads resultater?

Du ved sikkert allerede, at god annoncering på Google skaber både målrettet og relevant trafik til din hjemmeside.

Men skaber din trafik også salgsmuligheder?

Dine resultater afhænger af en lang række parametre, som kan være svære at gennemskue – men som også gemmer på et hav af muligheder, som kan sikre, at du får mere ud af hver enkel annoncekrone.

I performance analysen får du bl.a. svar på:

På den måde får du et konkret og ikke mindst databaseret indblik i, hvordan din annoncering performer – ovenikøbet ganske gratis. Dermed får du svar på, om du får mest muligt ud af dit nuværende budget.

Skaber din Google Ads resultater?​

Gratis viden om digital markedsføring

Vil du blive klogere på, hvad vi kan hjælpe dig med? I Amplify Academy får du gratis viden, der kan løfte din forretning digitalt.

Få kigget din annonceing efter i sømmene

Kampen om de mest rentable annoncesæt på Google kan være ganske hård. Det er derfor alfa og omega, at din annonceindsats er målrettet og endnu vigtigere: datadrevet.

For data giver dig overblik over, hvor du skaber konverteringer – og endnu vigtigere, hvor du spilder annoncekroner. Det lyder måske kompliceret, men det kan faktisk gøres helt simpelt. Og det er præcis, hvad vi vil hjælpe dig med.

En performance analyse giver som regel et af følgende udfald:

Du ender derfor både med feedback på din nuværende annoncering – men også med en række optimeringsmuligheder og gode tips og tricks til, hvordan du får mere ud af dit annoncebudget.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

Er vi et match for jer?

Selvfølgelig vil vi gerne have så mange kunder som muligt – men ikke for enhver pris. For ikke alle er et match for Amplify.

Men tænker din virksomhed langsigtet, og har I forståelse for, at engangsopgaver på timebasis ikke er en genvej til succes – hverken i Googles søgeresultater eller i forhold til jeres forretningsmål?

Så er Amplify måske jeres kommende bureau.

Vi hjælper kunder, der vil tage deres marketingstrategi til nye højder.

Bliv endnu klogere

Vil du have tips og tricks til din markedsføring? Vores specialister deler ud af deres egne råd vores vidensunivers Amplify Academy – og det er ganske gratis.

Vi er full-service Google Ads-bureau

Full-service Google Ads-bureau

En god strategi kan skabe enorme indtægter. Modsat kan en Ads-konto uden kontrol resultere i et stort økonomisk tab.

Vi ved, hvor dyrt det er, når en Ads-konto får lov at leve sit eget autonome liv – uden kontrol, monitorering og optimering kan dine Ads-udgifter løbe løbsk og koste både sved, blod og tårer.

I Amplify arbejder vi strategisk og branding-orienteret med markedsføring. Det betyder også, at vi ikke ser Google Ads som et produkt i sig selv – men et middel til performance og branding.

Værktøjet kan derfor ikke stå alene, men skal fungere i et samspil med andre digitale kanaler og discipliner – herunder SEO, social ads, social organic, digitalt design og visuel produktion.

Vi holder din Google Ads-strategi up-to-date

Som full-service bureau er vi med dig hele vejen – fra indledende strategi til løbende vurdering og optimering. På den måde får din Google Ads-strategi ikke bare det bedste afsæt, men også hyppige sundhedstjek, så dine kampagner altid performer optimalt – og du dermed får mest ud af dit marketing-budget.

Vores strategiske grundlag hviler først og fremmest på viden om din virksomhed og jeres forretningsmål – men omvendt også i jeres indsigt i vores tilgang til Google Ads.

Derfor starter ethvert samarbejde med en samtale, hvor begge parter kan lære hinanden at kende.

Få gennemgået din Google Ads af en specialist

I Amplify bliver du mødt af et erfarent hold af specialister, som tilsammen mestrer alle nødvendige marketingindsatser. Tilsammen højner giver vi din virksomhed mulighed for at sætte ind der, hvor det skaber resultater.

Vores team tæller således både strategikere med et skarpt fokus på data, tekniske specialister med forståelse for din hjemmesides opbygning, tracking-specialister med viden om opsætning og sporing af vigtige måleparametre samt tekstforfattere.

Ved at kombinere teknisk optimering med strategi og målrettet tracking sikrer vi, at din digitale strategi er målrettet mod lige netop de mål, der er vigtige for din forretning.

Har du brug for professionel hjælp til display annoncering – og vil du samarbejde med et Google Ads-bureau, der tænker databaseret, strategisk og resultatorienteret?

Så tøv ikke med at kontakte Amplify allerede i dag.

Let´s Amplify!

Vores specialister igang med at gennemgå en Google Ads-strategi

Er vi det rette Google Ads-bureau?

Det er vi, hvis din virksomhed kan svare “ja” til flere af følgende:

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer, der kan spille sammen med din Google Ads-strategi.