Vores SEO-specialist analyserer data i Screaming Frog

Medierådgivning

Få rådgivning af specialister

Amplify hjælper dig med ekspertviden inden for medierådgivning og -overvågning og sørger for, at din virksomhed rammer den ønskede målgruppe på tværs af digitale kanaler.

Med os ved din side får du 360 graders digital markedsføring til at sikre, at du når ud til potentielle kunder. Kontakt os i dag, og få hjælp til at nå ud til din målgruppe gennem dine kanaler.

Vi er et performancedrevet SEO-bureau

Medierådgivning skræddersyet til dit brand

I en digital tidsalder, hvor medielandskabet konstant udvikler sig, er det afgørende at have en mediestrategi, der passer perfekt til din virksomheds unikke behov.

I Amplify tror vi ikke på én størrelse, der passer til alle. Hver virksomhed er unik, og derfor er vores medierådgivning fuldstændigt skræddersyet til dig.

Fra de indledende samtaler, hvor vi lærer din virksomheds mål og vision at kende, til at implementere, overvåge og optimere dine kanaler, så er vores mission som full-service  digitalt bureau at få din virksomhed til at vækste.

Vi forstår og værdsætter din unikke position på markedet og arbejder for at skabe en medieplan, der reflekterer netop det.

Et udvalg af tilfredse samarbejdspartnere

Mød nogle af vores nuværende samarbejdspartnere, og hør mere om, hvordan det er at være kunde i Amplify.

Full-service digital marketing

Amplify er et full-service digitalt marketing bureau, dedikeret til at levere strategisk indsigt og performance, der skaber resultater for din virksomhed.

+ 0

ambitiøse virksomheder har vi samarbejdet med gennem årene.

0 %

af vores samarbejdspartnere har givet os 5 stjerner på Trustpilot.

0

var året, hvor Amplify startede under navnet Webamp.

Let's Amplify

Gennem årene har vi samarbejdet med en bred palette af ambitiøse virksomheder. Er din forretning den næste?

Værdiskabende mediestrategier

Vores mediestrategier er ikke kun designet for at skabe synlighed men også for at generere autentisk engagement og langvarige relationer med dit publikum. Vi dykker ned i data, analyserer performance og kombinerer disse indsigter med kreativ tænkning for at udvikle strategier, der resonerer med dine målgrupper.

Det er ikke nok bare at være synlig; det er essentielt at være relevant. Dine kanaler skal ikke kun fange opmærksomheden men også bygge bro mellem din virksomhed og dine kunder. Det skaber værdi, der rækker langt ud over det umiddelbare salg.

Med Amplify ved roret kan du forvente mediestrategier, der ikke kun gør en forskel i dag men som også skaber en varig indflydelse på din virksomheds fremtid.

Synlighed på alle kanaler

Vi overvåger dine digitale kanaler

Vi er et SEO-firma med fokus alle kanaler​

Indhold tilpasset din målgruppe

Det er vigtigt at have målgruppetilpasset indhold, for at din markedsføring skal virke. Hvad kan din målgruppe lide, hvad har de brug for og hvad de gerne vil høre? Det er spørgsmål, som dit indhold skal være skabt ud fra, hvis du vil skabe konverteringer.

I Amplify ved vi, hvor afgørende det er at ramme plet med dit budskab. Vi hjælper dig med:

Dybdegående analyse: Med vores avancerede værktøjer og ekspertise dykker vi ned i data for at identificere præcist, hvem din ideelle kunde er. Vi ser på demografisk data, købsmønstre, online adfærd og meget mere.

Synliggørelse på de rigtige kanaler og platforme: Det handler ikke kun om at være synlig men om at være synlig de rigtige steder. Ved at forstå hvor din målgruppe søger information, socialiserer eller handler, kan vi strategisk placere dig det rigtige sted for at opnå maksimal effektivitet. Vores specialister sørger for, at du ikke drukner i mængden, men skinner igennem på de mest relevante platforme og kanaler.

Løbende optimering af dine kanaler: Forbrugeradfærd, teknologiske trends og algoritmer ændrer sig, hvilket kræver, at virksomheder er agile og adaptive. Gennem bl.a. dybdegående analyser, A/B-tests og løbende feedback sikrer vi, at dine kanaler altid yder deres bedste og leverer de ønskede resultater.

Vores SEA- og SEO-specialist samarbejder

Medieovervågning – vi følger din performance

Virksomheders online tilstedeværelse er afgørende for succes, og derfor er det essentielt altid at have en finger på pulsen. Vi sørger for konstant medieovervågning over dine kanalers performance. Det giver os indsigt i, hvad der fungerer, og hvor der er behov for justeringer.

Med en kombination af SEO, Google Ads og SoMe-marketing skaber vi en synergi, der ikke kun optimerer din online synlighed men også styrker relationen mellem din virksomhed og dine kunder. Vores mål er altid at levere resultater, der giver din virksomhed succes på de digitale platforme.

Er vi din rette samarbejdspartner?

Med medierådgivning opnår du:

Bliv endnu klogere

Uanset om du er generalist eller specialist indenfor marketing, så har vores specialister samlet en række gode råd til dig på vores blog.

Jens og Natasja tænker langsigtet

Din virksomheds fordele ved medierådgivning

Amplify specialister har mange års erfaring i at skabe succes for ambitiøse, online virksomheder, der ønsker at være synlige på nettet.

Med os som partner sikrer du ekspertrådgivning med udgangspunkt i din virksomheds kernekompetencer og målgruppe.

Succes på alle kanaler

Gå på opdagelse i et udvalg af andre værktøjer.